Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet úgy boldog egy párkapcsolat ha szegénységben kell élni?
Számolgatni a pénzt hónap végén nincs megtakarítás meg kell nèzni mit mennyiért kell venni és stb.
Mindketten dolgoznak csak sajnos rossz környék...
Nem saját magamról van szó de jo ismerőseim ,főleg a lány.
Diplomája is van de ismeretsèg nélkül nem talál benne állást, így meg kereskedelemben dolgozik.
Most majd 10-ből 9-en jönnek a szokásos, kamu, gagyi dumával, hogy:
- A szüleim szegényen, de boldogan neveltek engem, meg a 8 tesómat...
- A párom munkanélküli, én meg drogos voltam mikor összejöttünk. Elvégeztünk egy internetes OKJ-s Bróker - Sebész tanfolyamot, és most van 9 cégünk.
- Igen, csak lovecshyy legyen, vágodh?
Valójában: SOHA! NEM!
Kaja, számla, lakhatási gondok. A gyereknek doki, cipő, kaja kell, fizetni a sulit,... Nincs nyaralás, vagy max. anyósékhoz, Mucsaj - külsőre, az alföldre, a tehénszart rugdosni.
Pénz kell a boldogsághoz.
Na, lehet lepontozni, tinitrollok!
"A kérdező kommentje:
Nem saját magamról van szó de jo ismerőseim ,főleg a lány.
Diplomája is van de ismeretsèg nélkül nem talál benne állást, így meg kereskedelemben dolgozik."
Mert buta!
Sereg/rendőrség.
Biztos meló, lakás, fizu, előre lépés, tanulás, TB, nyugdíj,... ölni mindig kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!