Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megismerkedtem valakivel, aki együtt él a súlyos beteg barátnőjével. Mit tennétek?
Egy munkahelyen dolgozunk. Egyedülálló voltam, de nem férfi-női vonalon ismerkedtem vele. Elég hamar baráti viszony alakult ki köztünk, mesélt a bnőjéről, akivel 1,5 éve nincs közük egymáshoz párkapcsolati szinten, szexuálisan sem, de ez sosem lett kimondva. A lánynak olyan betegsége van, amiből nem gyógyul fel. Nincs senkije, a srác nem akarja magára hagyni, gondoskodni szeretne róla, bele is törődött, h nincs norm. szinten magánélete. De közben többek lettünk egymásnak, mint barátok. Nem történt semmi, nem érzem tisztességesnek, és nem szeretném azt sem, hogy kitegye a lányt, csak hogy együtt lehessünk. De ez így szar. Neki méginkább, két irányba van bűntudata érzelmileg. Engedjem el inkább?
24/L
Őszintén? Szerintem nagyon undorító. A legszarabb annak a lánynak aki beteg, mert van egy betegsége és van egy töketlen pasija aki csak kötelességből van vele. Te szeretnél ilyen kapcsolatot kérdező? Nyílván a lány az elején letisztázta a barátjával ha neki teher a betegsége akkor elengedi. Persze szar a pasijának mindig ilyeneket olvasni itt és mily meglepő kevés olyat ahol a beteg szólal meg. Neked szar neki szar de hidd el ha éreznéd amit a beteg érez nem mondanál ilyet.
Én ilyen helyzetbe kiadnám a pasinak az útját ha beteg volnék, ha a másik opció akkor is. Nyílván neked sem opció egy elérhetetlen pasi.
Mi a baja a lánynak? Ettől sok minden függ.
Azt pedig nehezen hiszem, hogy se anyja, se apja, se nagyszülei, se kutyája, se macskája nincs.
Ilyen alapon legközelebb egy homeless-t is befogadhat, mert hát sajnálja őt is.
Milyen súlyos beteg? Haldoklik? Vagy igazából nem halálos, csak folyamatos ellátást igényel? Miért a férfi látja el? Hol vannak a szülei, testvére? Magáról egyáltalán nem tud gondoskodni?
Szerintem sok a kérdés. Ha ezekre válaszolnál, könnyebb lenne nekünk is választ adni.
Mi a betegsèg? Biztos, hogy igaz? Vagy legalábbis úgy teljes egèszèben, ahogy előadta neked? Lehet, hogy már túl rosszhiszemű vagyok, de nekem ez így valamelyest vetítèsnek tűnik...jó duma arra, hogy mièrt nem hagyja ott a barátnőjèt, ès mèg külön jó pontot is szerez, hogy ilyen nehèz helyzetben ki akar tartani mellette.
Kicsit sok. Persze senkinek nincs a csajnak rajta kívül, gyógyíthatatlan beteg, meg termèszetesen 1,5 ève nincs köztük semmi....
Ès a helyedben hagynám a bánatba. Ha hazugság azèrt, ha még tènyleg így igaz minden, akkor azèrt. Sok lesz a nyűglődès, ès nem lesz belőle semmi.
"Lehet, hogy már túl rosszhiszemű vagyok, de nekem ez így valamelyest vetítèsnek tűnik...jó duma arra, hogy mièrt nem hagyja ott a barátnőjèt, ès mèg külön jó pontot is szerez, hogy ilyen nehèz helyzetben ki akar tartani mellette."
Ugyanezt gondoltam, hogy kamu. Meg akarja csalni a tök egészséges barátnőjét, bugyinedvesítőnek meg beadja ezt a betegség dumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!