Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Exemmel több hónapja vége, sokáig vissza akart kapni, de már nem akartam vele lenni, súlyos dolgokat tett! Rádöbbent, h nincs esélye, azóta gyűlöl! Azt állítja, h rájött h nem is volt jó velem és jobb neki mióta nem vagyunk együtt. Igaz v bosszú?
Velem több hónapja szakított az exe-m, sokáig visszaakartam kapni, de nem volt esélyem. Egy idő után nem csak én, hanem mások is észrevették, hogy sokkal kiegyensúlyozottabb lettem. Még mindig fáj, hogy elhagyott, de még így is azt mondom, hogy jobb nélküle.
Én nem bosszúból mondtam neki!!!
20/f
Itt valaki írta, hogy így akar érzelmileg szabadulni tőled. Lehet, hogy tényleg nem volt más mód, tudatosan kényszerítette magát, hogy meggyűlöljön, és ne szenvedjen tovább a hiányodtól. Valakinek nem megy másképp. (És valahol, titokban, mélyen bent, míg él, hiányozni fogsz neki, de ezt a büdös életbe többé nem vallaná be senkinek, legkevésbé neked.)
Nézd: kihajítottad, nem kell neked többé, mit agyalsz ezen? Van az hülye mondás, a fosbúkon is terjed, "Amikor szakítasz velem, és azt mondod, maradjunk barátok, az olyan, mintha anyám azt mondaná, megdöglött a kutyád, de megtarthatod."
Vagy fontos lenne, ha ismerőseid, barátaid, rokonaid felé azt tudnád lekommunikálni, hogy igen, szakítottam a Gézával, mert meguntam/nem tett a kapcsolatunkért semmit/még nem éltem ki magam/nem volt jó a szex/utamba került egy jobb pasi/rájöttem, hogy leszbikus vagyok, de tök egyetértésben váltunk el, és azóta is jó, baráti kapcsolatban vagyunk? :DDD
(Egyébként kíváncsi lennék az exed álláspontjára is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!