Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év a párommal együtt vagyunk, de már nem vagyok nagyon boldog! Mit tegyek, hogy vele újra az lehessek?
Vele beszéltél már erről? Hogy mi az oka, hogy kezdetetek elhidegülni?
Az ilyen jellegű problémát csak együtt lehet megoldani, mindkettőtöknek akarnia kell.
Ha beszélgettek, és megérti mi a gond, akkor lehet elkezdeni szervezni közös programokat, esetleg kettesben elmenni romantikus helyekre, kicsit több időt szakítani egymásra.
28/n
Beszélj vele ,mond el neki ezeket amiket most ide leirtál.
Lehet ugy érzi ,hogy most inkább a gyerekkel foglalkozol inkább és ezért nem olyan hozzád mint volt.
Mondd el neki ugyanazt, amit ide leírtál nekünk. Azt is, hogy neked hiányoznak ezek a dolgok, és próbáljon változtatni rajtuk.
Egyedül nem tudod megoldani, beszéld meg vele, mi hiányzik neked.
Tarts szeretőt, az feldob! Ha meg megsejti, akkor 1000-el megpróbál visszahódítani :-P
(De hogy normális is legyek: beszéljetek. Minden kapcsolatnak ez az alapja: meg kell beszélni!)
Szerintem ebben a helyzetben abszolút nem számít, hogy házasok vagytok-e avagy sem. Persze a válás hosszadalmasabb, mint egy sima költözés, de a lényege ugyanaz, elszakadsz attól az embertől, aki az életed része és a kisfiad apja.
Én mindenképpen megpróbálnám ezt megbeszélni vele és ha vevő rá, akkor kicsit többet foglalkozni vele, elmenni vele ide vagy oda. Nem szabad a gyereket sem elhanyagolni, de talán most egy nagyon picit ő háttérbe kerülhet, amíg megpróbáljátok rendezni a kapcsolatotokat. Nem hinném, hogy ettől bármi baja lenne. Engem is sokszor passzoltak le hetekre a nagyimhoz és azok a hetek a legeslegszebb, legbandázósabb kisgyerekkori élményeim. A nagyik ugye mindig engedékenyebbek/lágyabb szívűek mint a szülők. :P Tehát én mindenképpen erre kezdenék el koncentrálni, először beszélgetnék vele az érzéseimről és ha vevő rá, akkor tegyetek azért, hogy felkeltsétek azt a lángot! Sok sikert kívánok nektek, őszintén! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!