Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a mondás, hogy "ha a szegénység bejön az ajtón, a szerelem kimegy az ablakon"?
Figyelt kérdés
Régi népi mondás, ahol amúgyis az anyagiak határozták meg a házasodást, de nem tűnik teljesen hülyeségnek, hisz bármennyire is lelkesedsz valakiért kezdetben, ha tartósan nélkülöznöd kell az addig megszokott életszínvonaladhoz képest, akkor hamar elillan a varázs.2022. febr. 1. 10:05
21/44 anonim válasza:
#20 Na vegre egy normalis ertekrendu, penzzel banni tudo ember is megjelent.
22/44 anonim válasza:
Őszintén; nem hiszem. Legalábbis én nagyon élem a diákos szerelmeket, ahol vagy egyik lepukkant garzonból a másikba megyünk, vagy 3 napig rántotta a reggeli. Mondjuk kb. 2426 felett ez már nem ideális, aláírom.
24/44 anonim válasza:
#23 Azert mert az ember idosodik miert kene maskepp elnie? Csak mert tarsadalmi elvaras? Ha nem kell gyerek akkor penz sem kell, es megmarad az ember valodi szabadsaga...
25/44 anonim válasza:
Semmi extra, én beszerző vagyok egy multinál, (netto 450) férjem IT szektorban dolgozik, fejlesztő, netto 6-800 körül keres, (valtozó, munka függvényében)
26/44 anonim válasza:
Fejlesztokent 600-800, hat akkor a ferjed se egy karrierista. Senior fejlesztokent ma mar netto 1 milka az alap jobb helyeken. En 3 eve kerestem 900at.
28/44 anonim válasza:
#26 igen, a fodrászburkolók meg napi kétmilliót keresnek, de nem ez volt a kérdés
nettó 600-800k amúgy IT-ban is az elfogadható bérszint, nem kimagasló, de semmiképpen sem rossz
29/44 A kérdező kommentje:
Én is nettó 800k-t kapok fejlesztőként 5 év tapasztalattal. Persze, olvasok véleményeket, hogy a millió is meglehetne már, de előbb-utóbb majd csak elérem azt is.
2022. febr. 1. 13:54
30/44 anonim válasza:
Nekem 20 ezer volt a múlt havi diákfizum.😊😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!