Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Igaz a mondás, hogy "ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz a mondás, hogy "ha a szegénység bejön az ajtón, a szerelem kimegy az ablakon"?

Figyelt kérdés
Régi népi mondás, ahol amúgyis az anyagiak határozták meg a házasodást, de nem tűnik teljesen hülyeségnek, hisz bármennyire is lelkesedsz valakiért kezdetben, ha tartósan nélkülöznöd kell az addig megszokott életszínvonaladhoz képest, akkor hamar elillan a varázs.

2022. febr. 1. 10:05
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
89%

7

Igen, csak a fizetesek nem emelkedtek úgy, mint az elelmiszerarak! Úgy 100%al!

81.7% (ez a sajat kimutatasom, ugyanis évek ota vezetem a kajakoltsegeinket)

gyakorlatilag minden a dupplajába kerul!

Teszta, liszt, etolaj, olivaolaj, gyümölcs, vaj, húsok...

1.1M ből élünk négyen, kulfoldi nyaralás simán ugrik most nekünk is! Enélkül teljesen jól tudok élni, ellenben ha nem tudnank megfelelo mennyisegu élelmiszert, ruhát, oktatast fizetni, akkor biztosan feszultebbek lennénk!

2022. febr. 1. 11:10
 12/44 anonim ***** válasza:
100%

#8 Maslow piramis: nyaralás nélkül lehet élni, sőt, lehet boldog életet is élni, olcsó alternatívákkal; de üres gyomorral lefeküdni, télen lyukas cipőben járni vagy fagyoskodni az nem élet, az lócitrom

#10: Budapesten élek, jó színvonalon, de nyitott szemmel járok a városban. Nagyon sokan nélkülöznek itt is.

2022. febr. 1. 11:11
 13/44 anonim ***** válasza:
70%

#6, #11

En nem tudom ti mibe vagytok, de nehogy mar 900-1100 penz ne legyen eleg hitelmentesen egy 4fos haztartasnak, es emiatt ugorjon a nyaralas...

2022. febr. 1. 11:33
 14/44 anonim ***** válasza:
91%

Kaja/tisztitoszer 500 (egyik gyerek glutenos, masik glutén és laktozos, én IR-es, apa szinten gluten es laktoz)

Nekunk van hitel (nem sok, 180)

Haz rezsije 100-120 körül! (Ha fűtünk)

Autók....hát határ a csillagoség, de a 2 (nem luxus) autó olyan 150 ! Mert napi 2x megjarom az iskola-otthon tavot!

(Elviszem őket reggel, hazajovok dolgozni, delután megyek érte)

20 km. Bp től!

Ruha kell, cipő kell, felujitás bármi! Nem voltunk meg sehol kettesben! Soroljam még? Es nem gobdolom, hogy ez akkora luxus lenne!

2022. febr. 1. 11:42
 15/44 anonim ***** válasza:
36%
Aki milliókat keres, írja le légyszi, mit dolgozik. És ha ilyen koordinátor, akkor azt is, hogy az konkrétan mi.
2022. febr. 1. 11:51
 16/44 anonim ***** válasza:
87%

#13 - havi 900-ba bele kell férjen a rezsi, a benzinpénz, a kaja + háztartási kellékek, fodrász 4 főre, ruházkodás, külön órák, bérletek (edzés kettőnknek), kutyakaja, felújítás, ha van extra kiadás az is, és némi program. A nyaralás már nem fog menni és az ételpénzen is spórolni kell (inkább idényzöldség, inkább csirke, a maradék sülthús újrafelhasználása stb)

6-os voltam.

2022. febr. 1. 11:54
 17/44 anonim ***** válasza:
45%
#15 En milliokat keresek, de sajnos nem irhatom le, hogy hol, mert azzal szerzodest szegnek :)
2022. febr. 1. 11:57
 18/44 anonim ***** válasza:
36%
Nálunk 1,5 Milla, se gyerek, se hutel, se rezsi, mégis alig jövünk ki!
2022. febr. 1. 12:01
 19/44 anonim ***** válasza:
100%
najolvan licitaljatok ra egymasra.
2022. febr. 1. 12:03
 20/44 anonim ***** válasza:
100%
Hát én két gyerekkel vagyok egyedül Budapesten, ennél jóval kevesebbet keresek, mégis jut különórákra meg nyaralni is meg felújítani is párévente ezt-azt és a gyerekek feneke alá is fogok tolni lakást. Jó, nincs autónk meg kutyánk, nem hordunk nagy márkákat, nem gyűjtünk kütyüket és csak belföldre szoktunk menni.
2022. febr. 1. 12:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!