Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Igaz a mondás, hogy "ha a szegénység bejön az ajtón, a szerelem kimegy az ablakon"?
7
Igen, csak a fizetesek nem emelkedtek úgy, mint az elelmiszerarak! Úgy 100%al!
81.7% (ez a sajat kimutatasom, ugyanis évek ota vezetem a kajakoltsegeinket)
gyakorlatilag minden a dupplajába kerul!
Teszta, liszt, etolaj, olivaolaj, gyümölcs, vaj, húsok...
1.1M ből élünk négyen, kulfoldi nyaralás simán ugrik most nekünk is! Enélkül teljesen jól tudok élni, ellenben ha nem tudnank megfelelo mennyisegu élelmiszert, ruhát, oktatast fizetni, akkor biztosan feszultebbek lennénk!
#8 Maslow piramis: nyaralás nélkül lehet élni, sőt, lehet boldog életet is élni, olcsó alternatívákkal; de üres gyomorral lefeküdni, télen lyukas cipőben járni vagy fagyoskodni az nem élet, az lócitrom
#10: Budapesten élek, jó színvonalon, de nyitott szemmel járok a városban. Nagyon sokan nélkülöznek itt is.
#6, #11
En nem tudom ti mibe vagytok, de nehogy mar 900-1100 penz ne legyen eleg hitelmentesen egy 4fos haztartasnak, es emiatt ugorjon a nyaralas...
Kaja/tisztitoszer 500 (egyik gyerek glutenos, masik glutén és laktozos, én IR-es, apa szinten gluten es laktoz)
Nekunk van hitel (nem sok, 180)
Haz rezsije 100-120 körül! (Ha fűtünk)
Autók....hát határ a csillagoség, de a 2 (nem luxus) autó olyan 150 ! Mert napi 2x megjarom az iskola-otthon tavot!
(Elviszem őket reggel, hazajovok dolgozni, delután megyek érte)
20 km. Bp től!
Ruha kell, cipő kell, felujitás bármi! Nem voltunk meg sehol kettesben! Soroljam még? Es nem gobdolom, hogy ez akkora luxus lenne!
#13 - havi 900-ba bele kell férjen a rezsi, a benzinpénz, a kaja + háztartási kellékek, fodrász 4 főre, ruházkodás, külön órák, bérletek (edzés kettőnknek), kutyakaja, felújítás, ha van extra kiadás az is, és némi program. A nyaralás már nem fog menni és az ételpénzen is spórolni kell (inkább idényzöldség, inkább csirke, a maradék sülthús újrafelhasználása stb)
6-os voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!