Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha a barátom egész nap kockul és velem nem foglalkozik? Mit tegyek?
Másfél éve vagyunk együtt. Én 18/L ő 21/F, mindketten szülőkkel élünk. Suli mellett hétvégén van több időnk együtt, vagyis lenne, ha ténylegesen együtt töltenénk. Hétköznap csak rövid időre futunk össze. Már több hónapja az megy, hogy én átmegyek hozzá szombaton délben, ebédelünk, majd ő leül a számítógép elé és játszik, vagy egyedül, vagy másokkal és akkor beszél is közben. Kb. csak wc-re megy ki néha, meg vacsorázni. Én elalszom olyan éjfél körül, ő 3-kor jön mellém az ágyba. Próbáltam vele beszélni, ő nem látja, mi ezzel a probléma. Nyáron dolgozott, akkor is keveset voltunk együtt úgy minőségileg, majd aznap, amikor befejezte a munkát, rögtön megörültem, hogy akkor együtt töltjük a napot, de ő benyomott egy játékot és azt mondta, hogy egész nyáron nem volt erre ideje, úgyhogy most játszik. Rá pár napra meg kezdődött a suli...
Ha keményebben mondom meg neki, akkor még ő lesz megsértődve, vagy sajnáltatja magát, hogy ő nem érdemel meg és még nekem kell a könnyeit törölgetnem. Pedig tényleg nincs sok időnk együtt, jó lenne azt értelmesen, tényleg együtt tölteni, de szerinte akkor is együtt vagyunk, ha egy légtérben vagyunk. Én olyankor telefonozok, sorozatot nézek. Próbáltam szexszel rávenni, hogy legyen velem, de még ezelőtt a probléma előtt se nagyon volt, most meg hiába vagyok ott meztelenül, vagy kezdem el izgatni, meg se rezzen, sőt, zavarja. Néha van olyan, hogy ebéd után lenyomunk egy gyors menetet, majd ő megy is játszani.
Volt, hogy a szüleim elutaztak és üres volt a lakás. Nála soha nem üres, ezért gondoltam, hogy jöjjön át, miénk az egész lakás, bármit csinálhatunk, jó lesz. De ő azzal a kifogással mondta, hogy nem, mert én nem főzök... Tény, hogy ritkán főzök és akkor is egyszerű ételeket, de kétlem, hogy nem bírja ki, ha két napig nem házi koszt van, sok pénzt kap az apjától, tudnánk rendelni, vagy étterembe menni, vagy kibírja, hogy tésztát csinálok (ő szerintem még azt se tud), meg voltunk már együtt nyaralni, akkor se házi kosztot evett. Szerintem azért bújt ki alóla, mert nálam nincs gép és akkor teljesen velem kéne foglalkoznia. Mondott valami olyasmit is, hogy már nem "buli" velem csak feküdni és beszélgetni, mert már régóta együtt vagyunk és eléggé ismerjük egymást.
Engem ez nagyon zavar, simán játszhatna hétköznap, lehet, hogy kevesebbet, de szerintem ez már közelíti a függőséget. Megbeszélni nem lehet. Nekem meg kevés az, hogy egy szobában vagyunk, de nem szólunk egymáshoz.
Mit tegyek?
Mi 1 éve vagyunk együtt, szintén kevés időt tudunk együtt tölteni. Ő is szokott néha játszani, de akkor előre megkérdezi, hogy nem zavar-e ha fél-1 órát játszik. Ilyenkor én vagy könyvet olvasok vagy sorozatot nézek, ami nekem is feltöltődés. Amit a barátod csinál, az ultragáz szerintem.
21/N, 24/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!