Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem szeretem a férjem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem a férjem. Van 2 gyerekünk. Pár napja elkezdtem beszélgetni valakivel aki jól néz ki, neki is van gyereke, nincs most senkije. Jó lenne randizni, találkozni vele. Kb 70 kmre lakik innen. Ki mit csinálna? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Így bármikor nem tudunk találkozni . Mivel nem olyan közel lakik.nem tudja hogy mikor tud ide jönni.

A gyerekek miatt se olyan könnyű összehozni a találkozót meg azért se mert van férjem. Tudom, nem szép dolog amit csinálok.Nem tudom hogy mit csináljak. Közös a lakás, van 2 gyerek így nem tudom hogy mit csináljak. Nagyon tetszik nekem. A férjemmel egy ideje nem vagyok boldog.Ki mit csinálna?

2022. jan. 31. 15:40
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%

Még egy gondolat vállás után kinek nehezebb az élete és miért?

Most mindenki csak nézzen magába ne mondjon semmít

De kevesen ismerik élni élni hagyni fogalmát!

2022. febr. 2. 11:10
 52/69 anonim ***** válasza:
21%

50-es, nem gyengén meg vagy keseredve. Mert te az önzés mellett döntöttél, és szarsz minden más emberre, akiből nem tudsz valamit kicsikarni, attól még más ember lehet önzetlen és kedves, ne gondold már, hogy mindenki ilyen barom, csak nem mondja ki.

A rózsaszín köd a szerelemben meg átalakul valami mássá, ami ugyanúgy lehet jó, és biztonságos. Mert neked ez nem jött össze, attól még létezik.

Ugyan melyik hozzászólásra utaltál, amikor azt írtad, hogy a kérdező féle nők??? Bíztatta itt valaki arra, hogy menjen félre, és forgassa ki a vagyonból? Egy kicsit túltoljátok már ezt a hisztit.

2022. febr. 2. 11:17
 53/69 anonim ***** válasza:
75%

Pontosan azt akartam írni, mint az 52-es.

Döbbenet, hogy azért, mert valaki nem talált magának egy olyan társat, ahol megtapasztalhatta volna az igazi TÁRS fogalmát, rögtön az egész világ egy szemét rohadék, ahol minden ember csak kibaszni akar egymással.

Siralmas, hogy ennyire végletekben gondolkodnak emberek, azon egyenesen felröhögtem, hogy a szerelem nem más, mint b*szás-k*rás 😂 Elárulom neked, hogy a kettő két külön fogalom, az általad említett tevékenységekhez pont nem kell szerelem, mert nyers testiség.

Nagyon sajnállak, hogy az érzelmi intelligencia legalacsonyabb szintjét sem kapargatod, nagyon rossz lehet így élni.

2022. febr. 2. 11:45
 54/69 anonim ***** válasza:
0%
Blablabla.
2022. febr. 2. 11:47
 55/69 anonim ***** válasza:
100%

52-53 Meséljetej kérlek! Micsoda odaadó világban élünk! A prifit vagy az érdek az kamu, mindenhol csak odaadást és önzetlenséget lát és kap az ember! 👍

Ma aki ilyen az madár és csak kihasználják! Mindig is az erőben, az érdek érvényesítésben rejlett a sikeresség kulcsa! Amit te önzetlenségnek gondolsz, az is önzőség, ugyanis a te életedről szól az is. Hogy te érezd magad jól! Akkor jó ha mosolyogva kapja meg az ember azt amire szüksége van. Mint mondtam, legyél együtt felebaráti szeretetből olyannal, akitől semmit sem kapsz. Na akkor miért is vagy valakivel együtt?

2022. febr. 2. 11:54
 56/69 anonim ***** válasza:
16%

Te miről beszélsz? Honnan tudod, hogy én kivel vagyok együtt?

Akármilyen hihetetlen számodra, kölcsönös tiszteleten/szereteten alapuló kapcsolatban élek.

Attól, hogy neked szar, másnak még lehet jó kiscsillag 😄

Nyugodjál le, attól majd lenyugszol!

2022. febr. 2. 11:56
 57/69 anonim ***** válasza:
75%
Addig kölcsönös a ti tiszteletetek, amíg szimbiózisban kielégültök. Ez nem varázslat! A tisztelet meg addig tart amíg igazán próbára nincs téve. Marha sokan bukták már be az arcoskodást!
2022. febr. 2. 12:02
 58/69 anonim ***** válasza:
27%
56-os, hagyd, ez már totál megkeseredett. Végletekben beszél, azt hiszi, ha valaki önzetlen, az már tuti idióta is, akit bárki kihasználhat. Vagy a másik véglet, amit ő képvisel, hogy használjunk fel bárkit. Minden pozitív tulajdonságra tud valami rosszat, mert a kis negatív szemüvegén keresztül nézi a világot. Neki minden rossz, gonosz, hazug, csaló. Szegény. Én mindjárt sírok is miatta.
2022. febr. 2. 14:28
 59/69 anonim ***** válasza:
64%

58. A természet nem jó, nem rossz. Én is ezt mondom, te erőlteted ezt a negatív maszlagot. Az élőlények alapvető ösztöne hogy maguk felé hajlik a kezük, de enélkül nem is lenne túlélés. A közösségek meg azért jöttek létre, hogy szimbiózisban nagyobb az esély a haladásra, védekezésre, támadásra. A párkapcsolat meg arról az ösztönről szól, hogy fajfenntartás. Ma már inkább az élvezeti részét veszik előre, de az élvezet is önmagadról szól. Nem igazán tudsz egy másik ember bőrében jó dolgokat átélni. Az önzetlenség is E/1 ben történő élvezeti forrás, ugyanis ha egy emberrel jót teszel, az is csak a te lelkednek üdvözülés. Minden önmagunkról szól.

"Neki minden rossz, gonosz, hazug, csaló." Ez meg csak a szúklátókörűségedet bizonyítja.

2022. febr. 2. 14:41
 60/69 anonim ***** válasza:
0%
Minél többet írsz, annál szánalmasabb vagy 🤦‍♀️
2022. febr. 2. 14:44
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!