Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem a férjem. Van 2 gyerekünk. Pár napja elkezdtem beszélgetni valakivel aki jól néz ki, neki is van gyereke, nincs most senkije. Jó lenne randizni, találkozni vele. Kb 70 kmre lakik innen. Ki mit csinálna? Bővebben lent.
Így bármikor nem tudunk találkozni . Mivel nem olyan közel lakik.nem tudja hogy mikor tud ide jönni.
A gyerekek miatt se olyan könnyű összehozni a találkozót meg azért se mert van férjem. Tudom, nem szép dolog amit csinálok.Nem tudom hogy mit csináljak. Közös a lakás, van 2 gyerek így nem tudom hogy mit csináljak. Nagyon tetszik nekem. A férjemmel egy ideje nem vagyok boldog.Ki mit csinálna?
38. Senki nem kötelezett erre.
Magadnak csináltad, sajnáltatás meg kifogás gyártás helyett válj el ha nem tetszik. Ha erre nem vagy képes akkor viszont fogd be a szádat.
Millió pasi csinálja ugyanezt, de az teljesen természetes. Ha egy nő lép félre, akkor le kéne fejezni.
Tiszta vicc
Nem utolsó a pasikat utána bosszúból ki kell semmízni a gyereket ellene kell nevelni.
A nőt a mennyekig menesztelni meg kell érteni miért akar férre járni a pasi meg hát magának köszönje hogy rossz lóra ült boldogtalan.Így ugye megfelel?!
48 Igen pontosan így
Ez még nem is minden mert egy életre meg is kell nyomoritani mert ha elvált akkor is az ex kénye kedvének meg kell felelnie mert ha nem jönnek a szankciók!
47. Viszont a kérdező féle nők osztják itt az észt a szerelemről meg a gerincességről!
A szerelem nem más mint egy pillanatnyi álomkép, amiben megtestesül a tiszta önzésünk és az élvezetünk egyvelege. Egy örömforrás az egész, hagyjuk már ezt a holtodiglan-holtomiglan süket szöveget. Kúrás-b*szás töményteleny mennyiségben. Ennyi a szerelem, talán kiegészítve némi hamis biztonságképpel. Aztán amikor ez uncsi lesz, jöhet a következő szerelem! Az ember érdek vezérelt, mindeig is az volt és lesz. A mézes-mázas rózsaszín habos mesevilágot meg hagyjuk már! Az a baj, hogy a nagy szerelmek végén az egyik fél mindig sérül. Na most akkor hova tűnt az a nagy odaadás a másikért??? Kamu az egész világ!
Igen, én odaadó voltam mindig, elhittem hogy van az a kapocs amikor egymásé él két ember. Aztán az élet bebizonyította hogy az egész nem más mint önző érdek! Igeeeen??? Akkor azóta én is telibe sz*rom más ember érzéseit, kizárólag az enyémeim a fontosak. Akinek meg nem tetszik az ballaghat. 10 Fillért sem ér a szemembe senki, aki nem járul hozzá az életemhez pozitív értelemben. Puff neki én kimondtam helyettetek is. Nincs mit.
Amúgy meg ha nem hiszed el magadról mindezt, akkor élj együtt olyan emberrel, akivel nincs szex, vagy nincs biztonság, aki nem kedves veled, aki le sem sz*r. Legyél vele, mert téged ő érdekel, nekes az ő boldogsága a fontos! Hajrá, de minimum egy életen át. A saját szükségleteid ne is érdekeljenek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!