Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem a férjem. Van 2 gyerekünk. Pár napja elkezdtem beszélgetni valakivel aki jól néz ki, neki is van gyereke, nincs most senkije. Jó lenne randizni, találkozni vele. Kb 70 kmre lakik innen. Ki mit csinálna? Bővebben lent.
Így bármikor nem tudunk találkozni . Mivel nem olyan közel lakik.nem tudja hogy mikor tud ide jönni.
A gyerekek miatt se olyan könnyű összehozni a találkozót meg azért se mert van férjem. Tudom, nem szép dolog amit csinálok.Nem tudom hogy mit csináljak. Közös a lakás, van 2 gyerek így nem tudom hogy mit csináljak. Nagyon tetszik nekem. A férjemmel egy ideje nem vagyok boldog.Ki mit csinálna?
"13 éve vagyunk együtt. 6 éve házasok. Az a baj hogy ezt a mintát látta otthon ( kiabálás, veszekedés). Ráadásul nárcisztikus is."
Gratulálok, tudatosan vállaltál egy olyan emberrel gyereket, ahol a gyerek csak szenved.
Hát ennyít a holtodiglanról
Minden házasságnak vannak méj pontjai nem a férre járkálás a megoldás
De ha végképp nem bírsz magaddal tedd meg hogy szólsz először a férjednek aztán lépsz le!Nem veszel hüjére egy embert aki melletted él dolgozik!
Sokkoló számomra ha ijet olvasók
Jó dolgodban nem tudod mihez kezdjél
Aztán majd jön a következő ha erre is raunsz!?
"De ilyennek minek kell gyereket csinánálni?"
Erről tudnék mit mesélni.
Ismerek olyan párt, ahol a nő tudta ki volt a pasi exe, az exnél gyerek is van a pasitól.
Elmesélte neki miért lett vége a kapcsolatának a gyerek apjával. Ennek ellenére a nő összejött a pasival, és szült is neki.
A gyerek már 1 éves, és ugyanazon végigmegy, mint az ex.
Sok ember csak a saját bőrén tanul.
Én azt mondom, bármilyen ember is (nárcisztikus, veszekedős, kiabálós), de azért a gyerekeid apja és dolgozik is, hogy eltartson titeket, annyit azért megérdemelne, hogy leülj vele beszélgetni a lehetőségekről.
1. Elmondod, hogy neked ez így nem jó és mondjátok ki a végét.
2. elmondod, hogy nem jó, és beszéljétek meg, min kellene változtatni.
Értem én, hogy nem működik a kapcsolat, de ha most bejön a képbe egy harmadik anélkül, hogy rendet tennél az életedben, csak mégtöbb probléma lesz, pláne ha le is fekszel az új pasival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!