Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem szeretem a férjem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem a férjem. Van 2 gyerekünk. Pár napja elkezdtem beszélgetni valakivel aki jól néz ki, neki is van gyereke, nincs most senkije. Jó lenne randizni, találkozni vele. Kb 70 kmre lakik innen. Ki mit csinálna? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Így bármikor nem tudunk találkozni . Mivel nem olyan közel lakik.nem tudja hogy mikor tud ide jönni.

A gyerekek miatt se olyan könnyű összehozni a találkozót meg azért se mert van férjem. Tudom, nem szép dolog amit csinálok.Nem tudom hogy mit csináljak. Közös a lakás, van 2 gyerek így nem tudom hogy mit csináljak. Nagyon tetszik nekem. A férjemmel egy ideje nem vagyok boldog.Ki mit csinálna?

2022. jan. 31. 15:40
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 A kérdező kommentje:
13 éve vagyunk együtt. 6 éve házasok. Az a baj hogy ezt a mintát látta otthon ( kiabálás, veszekedés). Ráadásul nárcisztikus is. Az a baj hogy kicsit bonyolult a válás a gyerekek miatt. Meg ő nem akar válni, évekig is eltarthat, sokba kerülne.
2022. jan. 31. 19:28
 22/69 anonim ***** válasza:
89%
A párod tökéletesen olyan lesz mint a szülei. Minden esetben a szüleit nézd meg először. Sajnos én is belefutottam ebbe a csapdába. Ezért nem értik meg az itteni normális nők hogy micsoda selejtes és hulladék, párkapcsolatra, házasságra alkalmatlan hölgyek is léteznek. Légyszi ne magatokból induljatok ki! Na meg ugyanilyen hulladék férfiak is léteznek természetesen.
2022. jan. 31. 19:38
 23/69 anonim ***** válasza:
78%

Szóval a gyerekeid jóléte neked teljesen mindegy, hogy ők egész álló nap a veszekedést, agresszivitást hallgatják, hogy ugyanebben nőnek fel és ugyanilyenek lesznek felnőtt korukra, mint a férjed, az mind nem lényeges.

A fő, hogy neked legyen új farok, legalább te érezd jól magad, ha már boldog nem vagy. Szerinted a gyerekeid azok???

Miattuk bonyolult a válás? Szerinted te vagy az első, aki gyerekkel a nyakában fog válni?

Sokba kerülne? Igazad van, a gyerekeid nyugalma nem ér annyit.

Tudod mit? Ásd el magad.

2022. jan. 31. 21:09
 24/69 anonim ***** válasza:
100%
Csak elmondanám , hogy a válást elég ha az egyik fél akarja, a bíróság akkor is elválasztja a házastársakat. Sokba kerül? Hát, nem igazán. Bonyolult? Szerinted te vagy az első aki 2 gyerekkel válik? Várj, kitalálom. Anyagilag függsz a férjedtől és a elválnál egy filléred nem lenne, vagy csak annyi, hogy elég legyen az éhenhalásra 2 gyerekkel. De az új pali már kéne. Hát, előbb rakd helyre magad anyagilag, vagy költözz a szüleidhez a gyerekkel, de ne áltasd magad ezzel hogy a válás bonyolult meg költséges.
2022. jan. 31. 21:15
 25/69 anonim ***** válasza:
100%

Annyira bírom ezt az ő nem akar válni, meg évekig tart, sokba kerül kifogásokat.

És? Akkor sem fognak mellé kényszeríteni a bíróságon, ha ő nem akar válni. Itt az a lényeg, hogy te akarsz. Döntsd el, hogy tényleg akarsz-e, vagy megelégszel azzal, hogy időnként mások is megvakarják a pinádat a férjed mellett. Nagy életcél az héccentség.

2022. jan. 31. 21:27
 26/69 anonim ***** válasza:
16%

Értéktelen áruló. A pokol legmélyebb bugyrában égj el.

Az eszedbe se jusson hogy korrekt leszel és elválsz. Vagy ne adj isten te is dolgozz azért hogy a kapcsolat boldog legyen.

2022. jan. 31. 21:58
 27/69 anonim ***** válasza:
16%
Féreg vagy.
2022. jan. 31. 21:59
 28/69 Savlekotő ***** válasza:
100%
Le se szarjátok egymást évekig aludni jártok haza aztán a sarki hentesre is fel izgultok,férfiak nők,nemtől független,bele szarnak a meglévőbe,és csodálják ha elhidegülés van.. Ha meg bunkó nem megyek hozzá szülők neki kettőt--
2022. jan. 31. 23:52
 29/69 anonim ***** válasza:
16%

- Miért kerül sokba a válás?

- Mert minden pénzt megér :D

Én ezért nem házasodom többet. Egy kapcsolatban is lehet szeretni egymást, egy papírtól nem lesz több. Viszont a különválás sokkal egyszerűbb.

2022. febr. 1. 00:23
 30/69 Savlekotő ***** válasza:
100%

- Miért kerül sokba a válás?

Mert akkor dolgozni kell,utolsó látnád hány nő férfi él pusztán megélhetésért együtt sőt házasságban.. Lemennél hídba na ott naná h félre kúrnak,mert kb a tehén lepény szinten érdekli őket az érdek lakhatási házasságuk hézagtöltő kapcsolatuk.. Tudod hány pasi keresi az igazit miközben Kati Zsuzsi ott alszik mellettük.. Olcsóbb mint k vázni.. Hézagtöltőkbe lakhatásiba belekakálnak nemtől független,viszont ezekbe szaporodnak mint a nyulak..

2022. febr. 1. 00:28
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!