Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Már nem szeretem a férjem. Van 2 gyerekünk. Pár napja elkezdtem beszélgetni valakivel aki jól néz ki, neki is van gyereke, nincs most senkije. Jó lenne randizni, találkozni vele. Kb 70 kmre lakik innen. Ki mit csinálna? Bővebben lent.
Így bármikor nem tudunk találkozni . Mivel nem olyan közel lakik.nem tudja hogy mikor tud ide jönni.
A gyerekek miatt se olyan könnyű összehozni a találkozót meg azért se mert van férjem. Tudom, nem szép dolog amit csinálok.Nem tudom hogy mit csináljak. Közös a lakás, van 2 gyerek így nem tudom hogy mit csináljak. Nagyon tetszik nekem. A férjemmel egy ideje nem vagyok boldog.Ki mit csinálna?
Akkor válj el. Ez az első lépés. Nem értem, hogy ez miért nem egyértelmű.
Hogy akarsz úgy új kapcsolatot kezdeni, hogy le se zártad a régit?
Normális férfinak biztos nem kellenél így. Nem normális meg van otthon is.
Nyilván a férjed sem boldog ember úgy általában meg speciel veled, ha ideges és veszekszik. Első lépésben ezt a problémát oldd meg (akár úgy, hogy kitaláljátok, hogyan tudtok úgy együttmaradni, hogy ne legyetek idegesek a másik puszta jelenlététől, akár úgy, hogy megállapodtok abban, hogy elváltok). Már csak azért is, mert ha már szültél két gyereket, akkor kötelességetek számukra kiszámítható, nyugodt otthont biztos meg nyilvánvalóan most sincs meg, ha az anyjuk boldogtalan, az apjuk meg veszekszik.
Az új kapcsolattal várj, amíg ezt megoldottad, mert minél jobban összezavarod a helyeztet és minél több sérelmet viszel a párkapcsolatodba, annál nehezebb lesz rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!