Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Már nem szeretem a férjem....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már nem szeretem a férjem. Van 2 gyerekünk. Pár napja elkezdtem beszélgetni valakivel aki jól néz ki, neki is van gyereke, nincs most senkije. Jó lenne randizni, találkozni vele. Kb 70 kmre lakik innen. Ki mit csinálna? Bővebben lent.

Figyelt kérdés

Így bármikor nem tudunk találkozni . Mivel nem olyan közel lakik.nem tudja hogy mikor tud ide jönni.

A gyerekek miatt se olyan könnyű összehozni a találkozót meg azért se mert van férjem. Tudom, nem szép dolog amit csinálok.Nem tudom hogy mit csináljak. Közös a lakás, van 2 gyerek így nem tudom hogy mit csináljak. Nagyon tetszik nekem. A férjemmel egy ideje nem vagyok boldog.Ki mit csinálna?

2022. jan. 31. 15:40
1 2 3 4 5 6 7
 11/69 anonim ***** válasza:
30%
Mesélj, kérlek, hogy mióta vagytok együtt a férjeddel? Milyen a férjed? Milyen a kapcsolatotok?
2022. jan. 31. 16:47
 12/69 anonim ***** válasza:
66%
:D Én ugyanígy vagyok! Nem szeretem a feleségem, nem rég a neten elkezdtem beszélgetni egy nővel. Neki is van gyereke, ő már egyedülálló. Viszont annyira megundorodtam a házasságtól, a közös együttéléstől, hogy azt érzem nekem elég lenne egy hónapban 3-4 találkozó.
2022. jan. 31. 16:47
 13/69 anonim ***** válasza:
81%
A többiek leírták a lényeget. Most izgalmas az új, aztán majd őt is megunod vagy talán még jobban mint most a férjedet. Aztán majd bánhatod, ha ő talál egy rendes nőt, aki megbecsüli. Te viszont ezzel a hozzáállással soha nem találsz majd olyan férfit, aki kitart melletted vagy te mellette.
2022. jan. 31. 16:53
 14/69 anonim ***** válasza:
43%
9. Nem kell ahhoz agresszívnek, bunkónak, szélhámosnak lennie egy férfjnek, hogy ne kelljen már otthon a feleségének! Unalmas lett, ez meg leginkább ott van, ahol minden klappol. Én vagyok a 12-es. Hiába csinálsz meg mindent, hiába segítesz, dolgozol fő és mellékállásban, hiába vállalsz be mindent a családért, egyszerűen unalmassá válsz. Velem is ez történt. A gyereket szép lassan maga mellé szoktatta az ágyban, nekem kell könyörögnöm azért, hog a saját helyére feküdjön. Ha meg ott alszk a helyemen, a hátát forgatja, meg kijelenti hogy hiába alszom mellette, szexre ne is számítsak. A miértekre nem tud mit mondani, egyszerűen csak nem és ennyi. Se ölelés, se tesiség, se semmi. Én meg csak figyelek mint a hal a szatyorban, hogy mi van?! Hozom-viszem a gyereket, tanulok vele, bevásárolok, főzök, dolgozok, javítok, megoldok minden szrt ami a háztartásban, családban van. Mára már nem is érdekel az egész, bele fáradtam. Lehet hogy a kérdező olyan mint a feleségem, nem tudom.
2022. jan. 31. 16:54
 15/69 anonim ***** válasza:
0%
Èn találkoznèk vele, valahogy csak meg tudod oldani.
2022. jan. 31. 17:12
 16/69 anonim ***** válasza:
10%
Rövid az élet, ha valaki tetszik és vonz, szexelni kell vele. Már ha ő is akarja. A nagy "gerincesség" meg a szenvedés alapja.
2022. jan. 31. 17:15
 17/69 A kérdező kommentje:
Morgos, hirtelen haragú, kiabálos veszekedős, ideges a férjem. Eldihegültem tőle. Próbáltam már vele beszélni,de vele nem lehet, minden az én hibám szerinte
2022. jan. 31. 17:43
 18/69 anonim ***** válasza:
92%

Akkor válj el. Ez az első lépés. Nem értem, hogy ez miért nem egyértelmű.

Hogy akarsz úgy új kapcsolatot kezdeni, hogy le se zártad a régit?

Normális férfinak biztos nem kellenél így. Nem normális meg van otthon is.

2022. jan. 31. 17:49
 19/69 anonim ***** válasza:
11%
Dugasd meg magad. Hidd el nagy felüdülés lesz majd amikor évek óta végre rendesen behatol egy nagy lőcs a pókhálós barlangodba.
2022. jan. 31. 18:47
 20/69 anonim ***** válasza:
83%

Nyilván a férjed sem boldog ember úgy általában meg speciel veled, ha ideges és veszekszik. Első lépésben ezt a problémát oldd meg (akár úgy, hogy kitaláljátok, hogyan tudtok úgy együttmaradni, hogy ne legyetek idegesek a másik puszta jelenlététől, akár úgy, hogy megállapodtok abban, hogy elváltok). Már csak azért is, mert ha már szültél két gyereket, akkor kötelességetek számukra kiszámítható, nyugodt otthont biztos meg nyilvánvalóan most sincs meg, ha az anyjuk boldogtalan, az apjuk meg veszekszik.

Az új kapcsolattal várj, amíg ezt megoldottad, mert minél jobban összezavarod a helyeztet és minél több sérelmet viszel a párkapcsolatodba, annál nehezebb lesz rendezni.

2022. jan. 31. 19:03
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!