Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lusta, önző feleségem van?
Mióta megszületett nálunk a gyerek (8 hónapos), a feleségem teljesen beszűkült és minden esetben a gyerekkel takarózik. Ő GYES-en van, én dolgozok, de kötetlenben, így sokat vagyok otthon velük. A gyereket 90%-ban én etetem, pelenkázom (a kakisat a feleségem cseréli). Minden nap járom a boltokat, mert a feleségemnek természetesen egyesével jut eszébe minden ami elfogyott és azonnal kell. Kaját mindig futár hoz, főznie sem kell, nem is várom el. Vacsira a hideg kaját kizárólag én csinálom neki illetve magamnak is. Ha én nem csinálok, akkor nem eszik a felségem (szerintem lustaságból). Mosogatógépbe kizárólag én pakolok be, és én pakolok ki. A mosógépet ő indítja el de én pakolom ki és én teszem a ruhákat a szárítógépbe. Sose vasal, a ruhákat én teszem be a saját szekrényembe. A takarítás a felesbe megy.
Pár napja COVID-os lettem, elkülönülten vagyok az egyik szobában. Továbbra is rendelem a kaját, online kifizetem, hogy neki már csak át kelljen vennie a futártól. Az első nap még megcsinálta a szendvicset nekem és beadta tálcán, de másnap már csak a hozzávalókat tette a tányérra (kenyér, vaj, szalámi egyben), hogy készítsem el én. És közben mondogatja hogy ő nem tud a gyerekre és rám is figyelni és hogy őt ez mennyire lefárasztja. Nem hiszem hogy napi szinten 10 percnél több időt kell rám szánnia.
Elszomorít, mert egyrészt én úgy érzem hogy egy átlagos napon megteszem érte azt amit ő nem tud megtenni értem pár napig. Ráadásul hőbörög, hogyha ő lenne covidos én biztos semmit se tudnék csinálni és szétesne a család őnélküle (!)
Eszem megáll. Rosszul választottam, vagy léteznek még ilyen nők? Férfiból tudom hogy van ilyen sok, de nőből?
Félek, ha egyszer ne adj isten rákos leszek, ettől a nőtől semmire igazi segítségre nem számíthatok...
Jah, természetesen szex sincs. "nem kívánja". Kéthavonta 1-szer összeszorított fogakkal elszenvedi, de úgy nekem sem jó, inkább akkor kielégítem önmagam.
Mindketten elváltak vagyunk, gyerek nélküli házasságból érkeztünk, van egy közös gyerekünk, akit imádunk. Nem tudom van-e értelme folytatni, vagy lesz-e ebből még egy kompromisszumos eléldegélés.
36/F
36/N
"de másnap már csak a hozzávalókat tette a tányérra (kenyér, vaj, szalámi egyben), hogy készítsem el én"
Uhhh ... na ennél jobban szerintem nem lehet valakinek a tudtára hozni, hogy nem érdekli. Ez elég komoly.
Pont volt a Balázséknál egy ilyen téma, hogy mi jelenti a kapcsolat végét. Nagyjából ez ugrott be erről a kérdésről.
Igazából az van, hogy elkanászodott, tedd helyre.
Megmondod, hogy mától ez és ez nem a te dolgod, oldja meg, bevasarlolistat írjon, nem vagy futár, ha meg nem tetszik valami menjen ő boltba. Ennyi.
Én azt se értem hogy hagytad ennyire a fejedre nőni.
Attól lusta a háziasszony, hogy a férje pakol be és ki a mosogatógépből, a férj pakolja el a saját, és a gyereke ruháit a szekrénybe(is), és a párja rendeli az ebédet?
Attól lusta anya valaki, hogy a gyerek apja cseréli a több pisis pelust, anya meg az összes kakisat és párszor a pisiseket is?
Még mindig köze nincs ennek a felezéshez, de lehet, hogy már eléri az optimális 40-60 megosztást, amiben a nő visz többet.
Hát én maximálisan megértelek. Többnyire hasonló szitu nálunk is csak gyerek nélkül. Épp az ő hasonló hozzá állása miatt nem merek gyereket vállalni vele.
Persze amikor próbáltam megbeszélni vele ő volt megsértődve.
Pl: ő nagyban pihent egész du, én későn értem haza este 9korul nyáron gy nehéz nap után és állhattam neki a kerti virágokat meglocsolni ,arra nem volt képes h megontozze, mikor szóltam h nem igaz h nem csináltad meg a válasza az volt h az én feladatom. Érdekes mert én pláne ha tudom nehéz napja volt igyekeztem terhet levenni a válláról h hazaérve tudjon pihenni..
Rendet tenni akkor is kell magunk körül ha munkahelyünk van..
Ha megkérem vlmire a válasza "majd", de mikor rákérdezek megcsinálta e, akkor a mikor??!! ( igaz mondjuk 3napja kértem), míg ő szól én megoldom, v legalább észben tartom h mire kért és amint tudom azonnal megcsinálom
Abszolút nem kell engem se kiszolgálni se semmi, arra nem kérem meg már h nekem is hozzon tányért vacsinál, de ő szóvá teszi h miért csak a sajátom vittem el..
Munka után semmit nem csinál itthon a mobilozas, a 1 5oras wc ülésen és a tvn kívül. Nem érdekli h mi hogy van a lakásban pl 3 hétig az új pléd a fürdőben a gép előtt volt a földön ( azt mondta nemvolt ideje betenni mosni - 2perc!!)
Az ilyen rövid ideig tartó dolgokat se mint pl tvzés közben ruha hajtogatás..
3hetig a széken volt a ruhája amit össze hajtottam neki, lusta bolt eltenni,és amikor nem hajtottam össze mert mindegy h a széken hajtódik szét szóvá tette..
Ha szabin van az itthoni dolgok közül se csinal semmit ( amikre mondjuk munkanapon azt mondja majd megcsinálom ha lesz időm), de 10 11kor kel és ha esetleg kérnék vlmit akkor nem tud mert annyi dolga can. ( aha de 11kor ráer kelni)..
37es vagyok
Ja és főzni nem kell mert anyum főz nekünk ( így akar segíteni nekunk), a tisztító szerekre nincs gondja, a lakás kapcsán nincsenek csekkjeink ugyintezni valónk. Sokszor vesznek anyuék nekünk a konyhára mikor maguknak is bevásárlást csinál.
Így se megy zökkenőmentesen barátnőmnek az h csak a saját dolgait kéne összeegyeztetnie az otthoni dolgokkal 34f 29l
Jezusom.
Veled van a legnagyobb baj hogy ezt turod. Hogyan kezdodott ez? Ha ő otthon van a gyerekkel igenis ő lássa el, ne te hiszen azert nem dolgozik hogy elassa a gyereket. Nem takarit? Miert? Mert te megcsinalod. Még vacsorat is te csinalsz neki ember. Hogy lehetsz ilyen hulye? Teljesen azt mutatod neki hogy teljesen normalis ahogyan eltek.
Mikor elolvastam hogy szex sincs, az volt a hab a tortán. Mindent megteszel, mindent megcsinalsz, penzt keresel, ELLÁTOD ŐT es a gyereket es cserebe annyit nem bir megtenni hogy lefekudjon a ferjevel?
De tudod mit, te vagy a hibas.
Te hagytad ra ezt.
Még egy szendvicset se csinal neked.
De te olyan ferfi lehetsz az irasod alapjan akit mindenki kihasznal az 100%
TE VAGY A HIBAS!
Aki vedi a feleseget, az azert van mert magara ismert ::::D
Ez nem normalis amit a kerdezo leirz
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!