Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lusta, önző feleségem van?
Mióta megszületett nálunk a gyerek (8 hónapos), a feleségem teljesen beszűkült és minden esetben a gyerekkel takarózik. Ő GYES-en van, én dolgozok, de kötetlenben, így sokat vagyok otthon velük. A gyereket 90%-ban én etetem, pelenkázom (a kakisat a feleségem cseréli). Minden nap járom a boltokat, mert a feleségemnek természetesen egyesével jut eszébe minden ami elfogyott és azonnal kell. Kaját mindig futár hoz, főznie sem kell, nem is várom el. Vacsira a hideg kaját kizárólag én csinálom neki illetve magamnak is. Ha én nem csinálok, akkor nem eszik a felségem (szerintem lustaságból). Mosogatógépbe kizárólag én pakolok be, és én pakolok ki. A mosógépet ő indítja el de én pakolom ki és én teszem a ruhákat a szárítógépbe. Sose vasal, a ruhákat én teszem be a saját szekrényembe. A takarítás a felesbe megy.
Pár napja COVID-os lettem, elkülönülten vagyok az egyik szobában. Továbbra is rendelem a kaját, online kifizetem, hogy neki már csak át kelljen vennie a futártól. Az első nap még megcsinálta a szendvicset nekem és beadta tálcán, de másnap már csak a hozzávalókat tette a tányérra (kenyér, vaj, szalámi egyben), hogy készítsem el én. És közben mondogatja hogy ő nem tud a gyerekre és rám is figyelni és hogy őt ez mennyire lefárasztja. Nem hiszem hogy napi szinten 10 percnél több időt kell rám szánnia.
Elszomorít, mert egyrészt én úgy érzem hogy egy átlagos napon megteszem érte azt amit ő nem tud megtenni értem pár napig. Ráadásul hőbörög, hogyha ő lenne covidos én biztos semmit se tudnék csinálni és szétesne a család őnélküle (!)
Eszem megáll. Rosszul választottam, vagy léteznek még ilyen nők? Férfiból tudom hogy van ilyen sok, de nőből?
Félek, ha egyszer ne adj isten rákos leszek, ettől a nőtől semmire igazi segítségre nem számíthatok...
Jah, természetesen szex sincs. "nem kívánja". Kéthavonta 1-szer összeszorított fogakkal elszenvedi, de úgy nekem sem jó, inkább akkor kielégítem önmagam.
Mindketten elváltak vagyunk, gyerek nélküli házasságból érkeztünk, van egy közös gyerekünk, akit imádunk. Nem tudom van-e értelme folytatni, vagy lesz-e ebből még egy kompromisszumos eléldegélés.
36/F
36/N
Nem lehet, hogy szülés utáni depressziója vagy valami hasonlója van?
Amúgy sok mindent megteszel, de nem lehet, hogy a feleségednek pont nem ezekre a fajta segítségekre lenne szüksége? Nem tudom, ő mit csinál egész nap, gondolom a gyerekkel foglalkozik, az amúgy tényleg nagyon megterhelő tud lenni. Anyaként írom, hogy persze a kajarendelés az szuper dolog, de egy szendvicset is tényleg kihívás csinálni miközben egy kisbaba folyamatosan ott csüng rajtad valamilyen szögből és egy perc nyugtod nincs tőle, ez iszonyú kimerítő, hát még ha úgy is érzed, hogy ezzel az egésszel magadra vagy utalva, mert alkalmankénti peluscserén vagy etetésen kívül nem nagyon szabadulsz el a kicsitől. Oké, hogy a felsorolásod szerint rengeteget teszel otthon, ez mind szuper, de lehet a feleséged jobban örülne neki, ha a feles takarítás helyett egyszer elvinnéd te a gyereket mondjuk 2 órára sétálni (nyilván nem amikor covidos vagy vagy éppen dolgozol, de mondjuk szombat délután), amikor ő nyugodtan takaríthat egymaga, vagy csak simán megmoshatja a haját vagy akármi. Tudom, hogy sokan megoldják ezt enélkül is, én is megoldom, itthonról dolgozom a másfél éves mellől és a házimunka oroszlánrészét is én intézem, de nem mindenki vállalja be, vagy nem mindenkinek van olyan gyereke, aki mellett ezt könnyedén meg lehet tenni, arról nem is beszélve, hogy ha esetleg tényleg depressziós vagy tényleg lelkileg leterhelt, akkor nincs is erre energiája még.
A szex részről meg... Ha szoptat és/vagy fogamzásgátlót szed, az is be tud zavarni a nemi vágyba, de akár lehet olyan banális oka is, hogy amikor a gyerek végre lecuppan róla, akkor örül neki, hogy végre visszakapja a testét és nem mások taperolják folyamatosan. Én szeretek szexelni, szeretem a férjem, nálunk nem okozott törést a szexuális életünkben a szülés, de néha nekem is vannak napok, amikor nem esik jól egy ölelés, mert már annyira telítődve vannak az érintés-raktáraim, egyszerűen zavar, ha valaki hozzám ér. Egy 8 hónapos gyerek még nagyon pici, most amúgy is szeparációsan szorongós időszaka lehet, előtte meg ott volt a negyedik trimeszter, utána hullámokban a mindenféle fejlődési szakaszok, fogzás, stb, nekem amíg a lányom meg nem tanult járni (mondjuk azóta is, de ez más kérdés :D ) kb folyamatosan a kezemben volt a gyerek, mert másként egyszerűen nem lehetett vele lenni. Akkor jókedvű és cuki volt, de amint leraktam, a világ dőlt össze a szemében. Lehet a ti gyereketek is ilyen, csak ugye a feleséged ezt mind magára vállalja, hogy te tudj dolgozni meg minden. Azért ezt a részt is érdemes figyelembe venni, hogy ha tényleg ilyen, akkor ott mellette nagyon nehéz akármi mást elintézni.
5: ne csinálj annyit. Ezzel rontottad el. Ha újra kezdhetnem nem értenék semmihez.
Már írtam régebben de jól mutatja ez:
Péntek este 9 óra, mosógép tönkremegy de szerencsére csak csapagy és tömítés.
Szombat reggel 9:40.
- nemigaz hogy itt meg a mosógép se mukodik minden szar és nem tudok mosni se.
Én meg nézek mert 9:00kor nyitott a bolt ott vártam a boltost a kapuban majd megvettem haza értem egyszerűen nem ment gyorsabban. 9 év alatt 12 órán keresztül nem lehetett használni a mosógépet, és ez hatalmas hisztéria volt.
Esik a hó reggel van kb 2 éve kapu motor behal, hóesésben egy polisztirol lapon fekve javítom. 1 óra múlva kész. Szomszéd 1 évig rángatja kézzel a kaput meg se szólal, nálunk 1 óra kiesés esetén vége mindennek.
Már elrontottad, így kell élned.
Egyik rokonom felesége ugyanilyen volt.
Ő nem volt depressziós, semmi baja nem volt.Mindent a rokonom csinált otthon munka mellett, takarítás, kerti munka, bevásárlás.Ő is ételt rendelt, vagy vitte haza délben az ebédszünetében.Hétvégén ő főzött, mert a felesége főzni sem tudott.Hozzáteszem, 8 évvel idősebb volt nála a felesége.A mosogató és mosógépet a felesége anyja és testvére töltötte meg és ürítette, mert erre sem volt képes.
Emellett a rokonom este még foglalkozott a gyerekkel, meg persze hétvégén is.
Ez sem volt elég, így is mindig talált valamit, amin tudott pampogni.Aztán már minden egyes nap odahívta az anyját, aki du 3-tól este 8-ig ott ültetett náluk hétfőtől vasárnapig.Még ezt is eltűrte, próbálta vele megbeszélni.Erre egyik nap beadta a válást a felesége, mondván, hogy a rokonom lusta, nem csinál semmit, ilyen, meg olyan.
Azóta elváltak és odaköltöztette a nő az anyját, vele csináltat otthon mindent.
Röhej, ha ír valaki egy egyáltalán nem ritka halál lusta nőről, az egyből kamu.
Csak nekem vagy 5 olyan nő ismerősöm van, akiknél totál természetes a disznóól kinézetű lakás.
Nem kell egyáltalán védeni a feleséget, egy lusta, semmirekellő valaki, aki nagyban szrik maga körül mindenre.
Kérdező, bőven megvannak a jelei, ha valaki ilyen, a gyerkőcöt sajnálom az egészben.
Mi lenne, ha hirtelen nem csinalnal semmit? En igy “vettem ra” a parom arra, hogy dolgozzon. Enni akar? El kell mosogatni. Nincs ruhaja? Ott a mosogep. Atjonnek a haverjai? Felolem jojjenek a retkes lakasba, nekiallt kitakaritani.
Azota tobbet tesz es jobban ertekel
Mintha a volt férjemet olvasnám aki szidja a jelenlegi feleségét :D és szintén 36 évesek :D
Írj már rám kérlek 😊
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!