Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy abszolút nem vagyok neki fontos?
Friss házasok vagyunk kisbabával 2 és fél hónapos a fiunk.
A férjem egyre többet telefonozik.
Munka után, WC-n, hétvégén, és már reggel is kávézás, osszebujas helyett.
Gorgeti a face-t, játszik.
Én nagyon unom.
Kértem már viccesen, komolyan volt 1 napos mosolyszunet is emiatt de ugyanúgy itt van "köztünk".
Úgy gondolom hogy egy 33 éves férjnek Apának nem épp telefonozassal kellene foglalkoznia itthon amikor velünk is lehetne.
Jól gondolom?
Persze minden másra jó vagyok főzzek, sussek, ha úgy van épp jo társaság vagyok, mákjára szeretem a szexet is sűrűn is van (heti 5 biztos) így kisbaba mellett is.
Kezdem magam kihasznalva érezni.
Csak bánt hogy ez épp pknt most üti fel a fejét amikor itt egy új kis élet akire vágytunk.
De akkor is gáz lenne ha nem lenne babánk mert egy egészséges kapcsolat nem erről kéne szólnia
Kicsit én is beleestem az elején ebbe a hibába, mint a férjed: jött a baba és nem tudtam kezdeni semmit az új helyzettel. A régi hobbijaimat sirattam, tudtam, hogy nem ildomos eltűnni egy egész napra, ezért hazamentem ugyam, de én is belesüppedtem a tabletbe, órákra is. Velem is el kellett beszélhetni a feleségemnek, hogy vegyem ki jobban a részem a dolgokból.
Sajnos rossz példa volt előttem gyerekkoromban, apám konkrétan 0 percet töltött gyerekneveléssel, annyira csak a saját hobbijainak, szenvedélyeinek élt. Én azt láttam, hogy csak az anya foglalkozik a gyerekkel. Ma már tudom, hogy ez egy nagyon rossz nevelési módszer volt amit én kaptam!
Szerencsére 2 hónap volt a pici, amikor átfordultam, és elkezdtem magam nagyon odatenni. Azóta jobb a helyzet. Csak ne add fel, nincs veszve semmi, ez még nem vészes helyzet, ami nálatok van, nyugi :)
Szerintem is csak nem tud mit kezdeni az új helyzettel. Örüljetek együtt a babának, mondjátok is ki együtt, hogy de jó, hogy van.
Türelem, nyugalom, ez egy nehéz, de örömteli új időszak, minden jó lesz, ha együtt örültök és megértéssel összefogtok.
"mi a kedvenc színe"
Egy 2 és fél hónapos babának?
Aki fiúnak született, és amikor sír akkor lány?
Jól szórakozol?
Ne tartsd fel azokat, akik segíteni szeretnének olyan valakinek, aki tényleg kérdez valamit.
A helyzet változatlan.
Tegnap már kiabt is a gyerekkel amíg én mosogattam mert MERT sírni a gyerekünk.
Idezem: "mi bajod van már??" mindezt kiabálva.
És 10 percre hagytam rá.
Nem megy neki ez úgyatom.
El szoktad olvasni, hogy mit írunk? Én pl. örülnék, ha válaszolnál.
75-ös hsz. vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!