Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy abszolút nem vagyok neki fontos?
Friss házasok vagyunk kisbabával 2 és fél hónapos a fiunk.
A férjem egyre többet telefonozik.
Munka után, WC-n, hétvégén, és már reggel is kávézás, osszebujas helyett.
Gorgeti a face-t, játszik.
Én nagyon unom.
Kértem már viccesen, komolyan volt 1 napos mosolyszunet is emiatt de ugyanúgy itt van "köztünk".
Úgy gondolom hogy egy 33 éves férjnek Apának nem épp telefonozassal kellene foglalkoznia itthon amikor velünk is lehetne.
Jól gondolom?
Persze minden másra jó vagyok főzzek, sussek, ha úgy van épp jo társaság vagyok, mákjára szeretem a szexet is sűrűn is van (heti 5 biztos) így kisbaba mellett is.
Kezdem magam kihasznalva érezni.
Csak bánt hogy ez épp pknt most üti fel a fejét amikor itt egy új kis élet akire vágytunk.
De akkor is gáz lenne ha nem lenne babánk mert egy egészséges kapcsolat nem erről kéne szólnia
Apának lenni, és gondoskodni a gyerekedről, szerintem kevés férfiasabb dolog van.
Ja de, otthon telcsizni. 🙄
34
A magadfajta hülye rongyok miatt van ennyi lusta here. Én értem, ha egy büdös szolga vagy de legalább ne legalizáld más viselkedését is a hülye mentalitásoddal.
34, én pedig sajnálom, hogy soha nem talalkoztál még életedben olyan férfival, akinek örömöt szerez az, ha a kislányával, kisfiával olyna bensőséges kapcsolata van, hogy elviszi tologatni a babakocsival, vagy épp felveszi a hordozóba magára.
Képzeld az én férjem is fel szokta venni. A baba imádja, és épp az ilyen dolgok miatt alakul ki köztük már egészen hamar olyan kötődés, hogy többek közt simán itt lehet őket hagyni kettesben, ha nekem dolgom van.
Vagy jobb az, ahol apa hazaér este, es a baba csak les rá, mert egy vadidegen.
Egyesek itt pontosan ezt állítják.
Elképesztő, hogy mennyire nem tudnak az emberek kommunikálni egymással. Most hogy a készség vagy az akarat nincs meg, azt nem tudom. Kapcsolatban vannak, összeházasodnak, majd jön a gyerek és NEM BESZÉLNEK. Ilyen helyre miért születik gyerek? Megbeszéltétek, hogy MIÉRT szeretnétek egyáltalán?
A másik dolog, hogy nagyon csodálkoznék, ha a faszi a gyerek előtt más lett volna…
Tegnap szerintem meg rosszabb fordult a helyzet.
Hazajott adott 2 puszit a gyerkőcnek evett és bedugta a fülesét, filmet nézett.
Abbahagyta és elment tusolni majd alvás.
Nyilván közbe beszélgettünk ne ilyen monotonra gondoljátok ahogy leirom.
A lenyeg: már teljesen kiakar minket zárni a világából mert NEKI EZ JAR MUNKA UTÁN!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!