Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem hogy abszolút nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem hogy abszolút nem vagyok neki fontos?

Figyelt kérdés

Friss házasok vagyunk kisbabával 2 és fél hónapos a fiunk.

A férjem egyre többet telefonozik.

Munka után, WC-n, hétvégén, és már reggel is kávézás, osszebujas helyett.

Gorgeti a face-t, játszik.

Én nagyon unom.

Kértem már viccesen, komolyan volt 1 napos mosolyszunet is emiatt de ugyanúgy itt van "köztünk".

Úgy gondolom hogy egy 33 éves férjnek Apának nem épp telefonozassal kellene foglalkoznia itthon amikor velünk is lehetne.

Jól gondolom?

Persze minden másra jó vagyok főzzek, sussek, ha úgy van épp jo társaság vagyok, mákjára szeretem a szexet is sűrűn is van (heti 5 biztos) így kisbaba mellett is.

Kezdem magam kihasznalva érezni.

Csak bánt hogy ez épp pknt most üti fel a fejét amikor itt egy új kis élet akire vágytunk.

De akkor is gáz lenne ha nem lenne babánk mert egy egészséges kapcsolat nem erről kéne szólnia

2022. jan. 19. 07:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/79 A kérdező kommentje:
Hallod hanyadjara írjam le hogy már beszéltünk róla és annyit kaptam a fejemhez hogy ő neki ez jár munka után.
2022. jan. 20. 12:40
 62/79 A kérdező kommentje:

Az lesz igen, válás. Szenvedjen vele akinek 2 anyja van.

Igazából ahogy most így reggel leirtam minden problémát látom hogy ő csak kényelmi szempontból van velem, semmi másért.

2022. jan. 20. 12:41
 63/79 A kérdező kommentje:
Ha szeretne igazán akkor változtatna.
2022. jan. 20. 12:41
 64/79 anonim ***** válasza:
teljesen igazad van, a legjobbakat kívánom neked és a gyereknek :) sztm csak jobban jársz a válással, már így is egydül neveled a gyereket, pluszban még ott van a mamlasz párod is
2022. jan. 20. 12:49
 65/79 anonim ***** válasza:
100%
Hm kíváncsi lennék ha ma megmondanád neki hogy ha nem hajlandó segíteni akkor elválsz.
2022. jan. 20. 12:58
 66/79 anonim ***** válasza:
100%
Hetente hanyszor szoktad oket kettesben hagyni ugy, hogy te nem vagy ott?
2022. jan. 20. 17:20
 67/79 anonim ***** válasza:
33%
De hülye pics.ák vagytok. Majd megtudod ha egyedül maradsz a gyerekel , hogy most milyen jó dolgod van
2022. jan. 20. 17:47
 68/79 anonim ***** válasza:
te talán egyedül a gyerekkel maradt ffi vagy? vagy honnan ez a hatalmas tapasztalat, hogy milyen egyedül gyereket nevelni?
2022. jan. 20. 17:50
 69/79 A kérdező kommentje:

Rossz hírem van. Neveltem már egyedül gyerekeket. Boldogan!

Majd jött ez a seggfej.

2022. jan. 20. 18:16
 70/79 anonim ***** válasza:
100%
Ah.... Hirtelen seggfej lett... Az ezekszerint meglevo minimum kettő mellé ugyan minek kellett bevallalni egy harmadikat? Azokkal törődött, csak a sajátjának nem? Kamutortenet az egesz
2022. jan. 20. 18:19
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!