Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jól érzem hogy abszolút nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól érzem hogy abszolút nem vagyok neki fontos?

Figyelt kérdés

Friss házasok vagyunk kisbabával 2 és fél hónapos a fiunk.

A férjem egyre többet telefonozik.

Munka után, WC-n, hétvégén, és már reggel is kávézás, osszebujas helyett.

Gorgeti a face-t, játszik.

Én nagyon unom.

Kértem már viccesen, komolyan volt 1 napos mosolyszunet is emiatt de ugyanúgy itt van "köztünk".

Úgy gondolom hogy egy 33 éves férjnek Apának nem épp telefonozassal kellene foglalkoznia itthon amikor velünk is lehetne.

Jól gondolom?

Persze minden másra jó vagyok főzzek, sussek, ha úgy van épp jo társaság vagyok, mákjára szeretem a szexet is sűrűn is van (heti 5 biztos) így kisbaba mellett is.

Kezdem magam kihasznalva érezni.

Csak bánt hogy ez épp pknt most üti fel a fejét amikor itt egy új kis élet akire vágytunk.

De akkor is gáz lenne ha nem lenne babánk mert egy egészséges kapcsolat nem erről kéne szólnia

2022. jan. 19. 07:42
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/79 anonim ***** válasza:
71%
50 miért olvasnám végig? A kérdést olvasom el. A baba 8 hetes, nem mondom, hogy nem fárasztó dolog, de azért vagyunk otthon, hogy a babával foglalkozzunk, szerintem a legtöbb nő ki tudja cserélni a pelust és nem azon rugózik, hogy a párja abban a két órában, amit naponta otthon tölt miért nem pelenkázik.
2022. jan. 20. 09:27
 52/79 anonim ***** válasza:
83%
a szolgalelkűek bizotsan nem rugóznak rajta. de amikor a kedves férjük hazajön, és ledobja magát a tv elé FOLYAMATOSAN, akkor igenis legyen kiakadva minden anyuka, mert nem azért szülte a gyereket normális esetben, hogy önmagának hobbit gyártson, hanem KÖZÖSEN vállalták a felelősséget. az nem működik, hogy te 8 óra után kivonod magad a családi életből, mert neked jár a pihike. anyuka meg 24 órázik, mert gondolom az ilyeneknek nem kel még véletlen sem fel a párjuk a hajnalban nyígó gyerekhez. anyuka is ledolgozza a 8 órát a gyerekkel, utána illene megosztani a feladatokat
2022. jan. 20. 09:31
 53/79 A kérdező kommentje:

52es számból a szót köszönöm!!!

Pontosan így 8 hét alatt 1x sem kelt fel. Oldalára fordul azt jó napot.... Pedig nálunk már többször is jelzetett a legzesfigyelő hal istennek tévesen de értitek velem valami történne mi lenne ezzel a gyerekkel? Pedig KÖZÖSEN vállaltuk!!!

Hihetetlen mennyi bólogat anyuka van hogy ti ezt mind megnyugvással néznetek végig.

2022. jan. 20. 09:46
 54/79 A kérdező kommentje:

Egy kakas pelust nem vett ki még alóla 8 hét alatt.

Bezzeg facen nagyon tudja szeretni a gyereket. Meg ismerősöknek mesélni róla ilyen még olyan édes a legnagyobb ajándék blablabla...

Nem a facen kell szeretni a gyerekünk!!!

Ja meg ha jönnek vendegsegbe akkor fel veszi, puszilgatja, látszólag foglalkozik vele amint elmegy a vendegsereg újra egyedül maradok mindenre.

Nagyon a kulsosegekre megy.

Okos. Ha egyszer szetmegyunk majd mindenki azt mondja nem értik, a férjem mindig foglalkozott a gyerekkel. Igen, ha itt voltak.... Aztán sehol semmi.

2022. jan. 20. 09:48
 55/79 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen xar alak, akkor hogy van gusztusod szexelni vele?
2022. jan. 20. 09:51
 56/79 A kérdező kommentje:

Ahogy ő velem.

Itt nem ez a kérdés.

2022. jan. 20. 09:53
 57/79 anonim ***** válasza:
94%
De, ez a kérdés. Neked nem tetszik a viselkedese, de annyira nem zavar, hogy ne szexelt vele hetente ötször.
2022. jan. 20. 09:58
 58/79 anonim ***** válasza:
100%
Igen, tényleg fura, feküdne le vele a franc, ha ennyire zavar a viselkedése, mondjuk ez pont a válás biztos receptje.
2022. jan. 20. 10:27
 59/79 anonim ***** válasza:
100%
Ebből válás lesz, egyértelmű.
2022. jan. 20. 10:43
 60/79 anonim ***** válasza:
100%
arra semmit nem reagáltál, hogy üljetek le és beszéljétek meg.
2022. jan. 20. 11:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!