Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy abszolút nem vagyok neki fontos?
Friss házasok vagyunk kisbabával 2 és fél hónapos a fiunk.
A férjem egyre többet telefonozik.
Munka után, WC-n, hétvégén, és már reggel is kávézás, osszebujas helyett.
Gorgeti a face-t, játszik.
Én nagyon unom.
Kértem már viccesen, komolyan volt 1 napos mosolyszunet is emiatt de ugyanúgy itt van "köztünk".
Úgy gondolom hogy egy 33 éves férjnek Apának nem épp telefonozassal kellene foglalkoznia itthon amikor velünk is lehetne.
Jól gondolom?
Persze minden másra jó vagyok főzzek, sussek, ha úgy van épp jo társaság vagyok, mákjára szeretem a szexet is sűrűn is van (heti 5 biztos) így kisbaba mellett is.
Kezdem magam kihasznalva érezni.
Csak bánt hogy ez épp pknt most üti fel a fejét amikor itt egy új kis élet akire vágytunk.
De akkor is gáz lenne ha nem lenne babánk mert egy egészséges kapcsolat nem erről kéne szólnia
Amikor velünk is lehetne.
Veletek van, te a babával vagy elfoglalva ő meg a telefonnal.
Képzeld el ha őrá lenne ránőlve egy kisbaba 2.5 hónapja és elvárná hogy te csak ülj ott és nézd ahogy ellátja.
Örülj neki hogy még hazajár, nem máshova, de komolyan. Ne csesztesd mert neki is új a helyzet és egyenlőre nem tudja aktívan kivenni a részét a babázásból, hát miért baj az neked hogy telefonozik. Vagy mit szeretnél, mit csináljon akkor amikor te pl szoptatsz vagy altatsz?
6os ez a kérdés már rég megtortent.
Írtam. Miért nem olvasod végig?
Az meg hogy miért zavar ennyire...?? Sir mondjuk a Lányunk és lesz@rja meg sem moccan... Csak akkor eteti ha megkerem rá stb...
Nem szoptatom.
Ezert írom hogy se etetés, se pelenkazas.
Ha sír nem érdekli.
Stb.
Szerintetek ez oké?
13, nem oké.
Ha sír mellette a gyerek ő meg továbbra is a telefont nyomja, az nem oké.
Nem, nem írtad hogy ez a kérdés megtortent. "Kértem már viccesen, komolyan volt 1 napos mosolyszunet is emiatt" - Ez itt bármit jelenthet. Vegigolvastam, bizony.
Az, ha a siro gyerek mellett csinálja problémás. Bár kerdes, hogy nem érdekli a gyerek sírása, vagy csak nem hallja. Az utóbbi időben nálam pl depresszió melletti koncentraciozavar egyik tünete volt, hogy egyszerűen nem hallottam meg ha mondjuk a férjem vagy a gyerek szólt hozzám. Lehet kimerült is ám a férjed....
Szerintem unatkozik. Értelmetlen ölelgetés meg egymásra bambulás helyett próbáljatok valami érdekes dologról beszélgetni, olyan dolgot csinálni együtt, ami őt is leköti.
Én akkor szoktam nyomkodni a telefonom, mikor unom magam. És volt ilyen a korábbi kapcsolatomban is. Egy idő után irritált, hogy le vagyok fogva, mert valaki a végtelenségig cuppog rajtam anélkül, hogy bármi tartalma lenne a közös létezésünknek. Tényleg baromi frusztráló tud lenni, olyan, mint mikor egy dögunalmas órán, aminek érted az anyagát úgyis, a tanár a pofádba hajol, hogy ne bámulj ki az ablakon, hanem igenis figyelj és jegyzetelj. Nekem ez az üresjárat nőként is baromi kellemetlen egy hosszú kapcsolatban. Vagy hagyjanak vagy mondjanak valami értelmeset, tartalmasat, amiről tudok gondolkodni közben.
Nálunk a baba 20 mpet sem volt el az apjávál ekkora korában. Szokott pelenkázni de 20 perc neki és állandóan kiázik , ő is tudja, de időnként ráveszi magát.
Másrészt csúnyán mondva a gyerek első sorban a Te dolgod, nem azt mondom hogy neki semmit nem kell csinalnia vele, pl ha te a wc-n ülsz, álljon fel ha sír a baba de egy ekkora babának az anyja kell.
Makd ha már totyog és hordja oda neki a játékokat ő meg nem reagál, akkor verd pofán, de most próbáld megérteni őt is.
2 és fél hónapos a fiunk
Sir mondjuk a Lányunk és lesz@rja
Te tudod, mit írsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!