Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzem hogy abszolút nem vagyok neki fontos?
Friss házasok vagyunk kisbabával 2 és fél hónapos a fiunk.
A férjem egyre többet telefonozik.
Munka után, WC-n, hétvégén, és már reggel is kávézás, osszebujas helyett.
Gorgeti a face-t, játszik.
Én nagyon unom.
Kértem már viccesen, komolyan volt 1 napos mosolyszunet is emiatt de ugyanúgy itt van "köztünk".
Úgy gondolom hogy egy 33 éves férjnek Apának nem épp telefonozassal kellene foglalkoznia itthon amikor velünk is lehetne.
Jól gondolom?
Persze minden másra jó vagyok főzzek, sussek, ha úgy van épp jo társaság vagyok, mákjára szeretem a szexet is sűrűn is van (heti 5 biztos) így kisbaba mellett is.
Kezdem magam kihasznalva érezni.
Csak bánt hogy ez épp pknt most üti fel a fejét amikor itt egy új kis élet akire vágytunk.
De akkor is gáz lenne ha nem lenne babánk mert egy egészséges kapcsolat nem erről kéne szólnia
Ha arra kezdesz koncenrtálni hogy mit csinál, meg miért nem veled foglakozik minden percben..
add oda a babát és menj egy 2 órára mindegyhova...
Hidd el segít!
Csak a fejem fogom a kommentektől.
Vagy gyerekek írnak ide, akiknek a valósághoz semmi közük, vagy olyan nők, akiknek senki nem csinál gyereket és ezért utálnak minden kisgyerekes nőt.
Felejtsük màr el ezt a magának szül a nő baromságot.
Az apa ugyanolyan szülő. Pici a gyerek, ilyenkor még olyan csoda, hogy az én férjem ha hazajött a munkából, le se tette.
Igen utolsó 23as válaszoló, egyetértek. Én is azt hittem az én férjem ilyen lesz ha megszuletik a babánk.
Amikor vártuk akkor persze mindenféle szépet mondott, etetés tol kezdve hogy ő mennyit fog segíteni, foglalkozik vele stb. Ha csak a felét nyújtana már boldog lennék.
Szerintem sem természetes hogy a telefont bujjuk munka után ha már családunk van.
Egy kalap sz@rnak érzem így a házasságunk és hatalmas csalódás lett Apakent a szemembe :(
Ok. Szóval mondjuk 20 válaszból 17 azt mondja hogy ne túráztasd magad, őt is hagyd élni picit, ez mind le van szavazva és csak az a jó ami szerint egy szar alak a férjed.
Ezért kár volt kérdezni
Igen. Utolsó igazad van.
És a gyerek csak hozzám fog későbbiekben ragaszkodni az apjat el sem fogja fogadni.
Azt se fogja tudni mi a kedvenc színe nem hogy más...
Jól van te már eldontotted hogy szar apa, hiába minden érv és ellenérv.
Azért azt ne felejtsd el hogy épphogy ellát az apjáig, a kotődés nem most alakul ki nála mások felé. De írták is valahol hogy akkor van gond ha nem játszik vele amikor már lehet. Neki nincs anyai ösztöne meg nem úgy kötődik a babához mint te.
Attól lehet még csodás apja a gyereknek. Na mindegy, ugyis szar férj szar apa, ez el van döntve.
Kérdező, az első pár hónap az masszívan az anyáé. A gyerek semmit sem tud ilyenkor evésen, alváson meg ordításon kívül. (gondolom feltűnt). Szoptatni az anyja tudja. A férjed munkába jár. Este a fürdetésben tud segíteni mondjuk. De ezen túl mit kéne tennie?
A gyereket mind a ketten egyformán akartátok? Valszeg most szembesül azzal, mivel jár ez az egész. Lehet hogy te is hisztisebb vagy a fáradtság miatt. Nem vagyunk ott, nem tudjuk miért nyomja a telefont. Próbáltál beszélni vele arról, hogy miért bújik bele a Facebookba, mióta apa lett?
29es írtam hogy nem szoptatok cumisüvegből etethetné de kb 3 naponta 1x teszi meg azt is kérésre.
Fürdetésbe annyit segít hogy áll mellettem meg megtorli. Én pelenkázom, oltoztetem.
Utolsó kérdésedre a válasz azt mondta mert egész napos meló után ő ezt megteheti.
Vegulis igen. Megteheti.
Csak a családjára kárára.
Kedves 29, én nem így látom.
Nálunk hat hetes baba van.
Apja pelenkázza, a lefejt tejjel eteti, éjjel is kel hozzá, ha meg a gyereknek csak az a baja, hogy valaki vegye ölbe és dajkálja, azt is szívesen csinálja amikor itthon van. Én meg mondjuk tudok olyankor főzni, stb. Jár vele babakocsizni kettesben. Altatja.
Én abszolút nem látom azt, hogy egy ekkora gyerek körül az apának nincs teendője vagy keresnivalója.
A szoptatáson kívül mindent meg tud csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!