Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akkor sem vállalnátok gyereket, ha a barátotok nagyon szeretne és lehet elhagyna ezért egy idő után?
Figyelt kérdés
- a párkapcsolat tökéletes lenne, mindig ilyenre vágytál
- anyagilag mindig a toppon lennétek
- ideális városban/faluban élnétek
Én csak 20 éves vagyok, de sokszor elgondolkodom, hogy ha ilyen helyzetbe fogok kerülni, akkor mit kellene tennem. Szinte alig tudok olyan embereket gyűjteni magam köré, akikkel jól érzem magam és mivel nem akarom őket elveszíteni, néha olyan dolgokat teszek/tettem meg értük, amiket már bánok.
2022. jan. 9. 20:38
21/21 anonim válasza:
"néha olyan dolgokat teszek/tettem meg értük, amiket már bánok."
A gyerek egy önálló ember, nagyon kell akarni, örülni neki és felelősséget vállani érte. Nem más kedvéért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!