Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Akkor sem vállalnátok gyereket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akkor sem vállalnátok gyereket, ha a barátotok nagyon szeretne és lehet elhagyna ezért egy idő után?

Figyelt kérdés

- a párkapcsolat tökéletes lenne, mindig ilyenre vágytál

- anyagilag mindig a toppon lennétek

- ideális városban/faluban élnétek

Én csak 20 éves vagyok, de sokszor elgondolkodom, hogy ha ilyen helyzetbe fogok kerülni, akkor mit kellene tennem. Szinte alig tudok olyan embereket gyűjteni magam köré, akikkel jól érzem magam és mivel nem akarom őket elveszíteni, néha olyan dolgokat teszek/tettem meg értük, amiket már bánok.

2022. jan. 9. 20:38
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
84%
Néha nekem is eszembe jut, hogy annyira meg akarom tartani a pasit, hogy gyereket is szülnék neki. Aztán mindig emlékeztetem magam, hogy ha nem akarok gyereket, mégis szülök, azzal ketten járnak rosszul: a gyerek meg én. Na meg lehet, a kapcsolat is megsínylené, ha a férfi imádja a közös gyereket, a nő viszont csak a kapcsolat betonozásaként tekint rá.
2022. jan. 9. 22:27
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Ha én magam nem akarok, akkor semmiképpen sem. A gyerek nem egy tárgy, hogy oké, legyen, aztán ha mégsem kell, akkor kidobom.
2022. jan. 9. 23:19
 13/21 anonim ***** válasza:
88%
#11: Vagy x év után lelép a pasi, és rád marad a szerencsétlen gyerek, aki semmiről nem tehet és gazából nem is te akartad.
2022. jan. 9. 23:20
 14/21 anonim ***** válasza:
85%

Nem.

Nekem senki sem tudja eladni azt, hogy majdnem egy évig úgy éljek, mint valami rokkant, utána meg beugorjak egy végeláthatatlan mókuskerékbe, minden mást, ami kedves, félrelökve és a gyerekem anyagcseréjétől és cirkadián ritmusától függjön az egész életem.

Én ezt nem bírnám, az öngyilkosságba kergetne már a terhesség alatt az egész.

Ez nekem színtiszta emberkínzás, azt pedig senkiért nem vállalom.

2022. jan. 10. 02:24
 15/21 anonim ***** válasza:
Fordított a helyzet, de nem, nem jöttem volna össze olyan férfival, aki nem akar gyereket, miközben én mindig is nagy családról álmodoztam. Hála Istennek, a férjemmel ebben is egyezünk. 😊
2022. jan. 10. 02:47
 16/21 anonim ***** válasza:
68%
Soha nen vállalnék, ezt nem is titkolom. Össze se kell velem jönnie ha ez neki prioritás.
2022. jan. 10. 04:21
 17/21 anonim ***** válasza:
26%
Minek jöttél össze olyannal aki mindenkeppen akar gyereket?
2022. jan. 10. 12:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Eleve, ha ilyennel zsarolna, akkor elhagynám én, és keresnék olyan pasast, akinek hálisten nem kell gyerek.
2022. jan. 10. 18:04
 19/21 anonim ***** válasza:
17# nagyon okosak lehetnek a lepontotok. Eljetek "boldogan" :D
2022. jan. 10. 19:42
 20/21 A kérdező kommentje:
17# Nem tudom miért gondolod azt, hogy párkapcsolatban vagyok. 1,5 éve szingliként élek.
2022. jan. 10. 20:18
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!