Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 év korkülönbség nagyon sok egy párkapcsolatban?
16:56 vagyok. :)) Bocsánat, mert nem akartam ezzel megvezetni senkit sem. sem előtte, sem utánna nem volt nálam ennyivel idősebb párom. :)) De azt az egyet még mindig nem bánom. Szerntem nem a gyermekkorom volt benne a ludas, mert akkor csak az "öreg harcosok" kellettek volna. :))
Kérdező, részvétem, ha szabad ezt mondani.
Bocs, remélem, hogy senkit nem sértettem meg a feltételezéseimmel, nem ez volt a szándékom...
Csak azt akartam mondani, hogy az ilyen/hasonló gyerekkori problémák helyre teHEtők, amik az idősebb-bel párválasztás mögött vannak, ha kideríted az okát és van segítség, amivel feldolgozhatók, és akkor teljesebb, boldogabb életet élHETtek, akár az idősebb pár és az ezzel járó dolgok (gyerek az idősebbtől...stb) ki is maradhat és előbb megtalálHATjátok a boldogságot, teljesebb életet. (Pl. ha az említett barátnőm nem 7 év után, 35 évesen jut el oda, ahová, hanem előbb feldolgozza a lelki oldalát, korábban is találkozhatott volna a mostani párjával, ha több gyereket akar, erre is több esély...stb.)
De minden rendben van így is, ahogy eddig minden történt, valamiért így tűnt akkor a legjobbnak, ez lett belőle, így is jó, sok boldogságot! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!