Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 év korkülönbség nagyon sok egy párkapcsolatban?
én 23 vagyok, de képtelen lennék szexelni egy nagypapakorú pasival.
fiatalon nagyon gáznak tartom a nagy korkülönbséget.
ha mondjuk a nő 40, a pasi 60, az még úgy-ahogy belefér, de 20on éves lányok nem értem mit esznek a szottyadt idős pasikon.
- "A lánynak lehet esélye arra, hogy beleszeressen a férfi a mostaninál is jobban?"
Nulla az esélye. Mert most se szeret, még ha azt hazudja, akkor sem. Egy cafat húsnak néz, amit megb.szhat, és amivel dicsekedhet a nyugdíjasklubban. Bocs, nem téged akarlak megbántani, mert fiatal, naiv és jóhiszemű lány vagy, aki bedőlt a dörzsölt vén róka hü.lyítő szövegének. "Dús fekete hajával, barna szemével" - túl sok szerelmes regényt olvastál, gagyi szappanoperát néztél szerintem. Én megtiltanám a fiatal lányoknak hogy ilyen "romantikus"-nak álcázott szemetet nézzenek/olvassanak, mert azért van ez a sok vén papába beleszerető, pár hónap a szemétdombra hajított "kislány" (mármint a papához képest vagy kislány, nem hozzám képest).
Figyelj, ez nem szeret téged. Ha szeretne, belátná, hogy túl öreg hozzád, és megszakítaná veled a kapcsolatot a TE érdekedben. Mert aki szeret, az mindig a másik érdekét nézi. Főleg, ha van 36 év előnye élettapasztalatban.
- "Mennyi az esélyem hogy komolyan vesz, vagy mindig "le fog nézni", azért mert 36 évvel kevesebb tapasztalatom van az életből?"
Szóval most lenéz? Igen, mindig le fog nézni. Te mennyire gondolnád komolyan a "kapcsolat"-ot egy nálad 36 évvel fiatalabb fiúval 60 éves korod körül? Ez a képzeletbeli fiú valószínűleg csak kb. 10-15 év múlva születne meg, mert most kb. a huszas éveid elején járhatsz. Ennek a hozzád képest 36 évvel fiatalabb fiúnak a szülei most még általános iskolás gyerekek, lehet hogy az egyik épp ma kapott egy feketepontot olvasásból. Igen, közted és a papa között is pont annyi a különbség életkorban, mint eközött a képzeletbeli fiú és közötted lenne 36 év múlva. Nos, mennyire vennéd komolyan?
- "Vagy jogosan félhet attól, hogy más fiatalokra is rámoccan?"
Igen, jogosan félhetsz. Vannak ám nálad is fiatalabbak. Hallottam már én olyan hasonló esetet, hogy a 60 éves vén tata pár év után dobta az akkor 28 éves "szerelmét", mert talált 22 évest helyette.
Figyu Kérdező, normális ember saját életkorának megfelelő partnert választ magának +/-10 év... aki nem, az vagy komplexusos (ha ő a fiatalabb) vagy csak b.szni akar egy fiatallal (ha ő az öregebb).
Nagyon sok. Tényleg nem lenne közös témátok sem. Te még majdnem, hogy arról beszélgetnél vele, hogy mi történt a suliban stb ő meg már ezen rég túlvan. Mások a céljaitok, más éltet titeket. Ha idősebb, ő már nyilván inkább nyugalomra vágyik (még akkor is, ha jól tartja magát) te pedig fiatal vagy, szeretnél szórakozni, aztán pár év múlva családot.
Egy ilyen idős embernek már a türelme sem olyan. Nem tudna szerintem egy kisgyerekkel mit kezdeni, még ha szülsz is neki gyermeket. De valószínűleg már nem is akarna.
A másik pedig, hogy valóban idegesítenétek egymást. Egy idősebb barátnak jó, de szerelem? Keress egy korodbelit.
Szerintem nem gond, attól is függ, hogy mi a foglalkozása.
Sok nő veszi körül???
Foglalkozása???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!