Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 év korkülönbség nagyon sok egy párkapcsolatban?
Kedves Utolsó!
írhatok neked? jó lenne ha tudnánk egy kicsit levelezni erről, jól esne nekem. Köszönöm, hogy végül mégis írtál.
A zongoraművész és a balerina kicsit más felállás, mint a te eseted, ők mindketten művészek.
Nektek még közös érdeklődési körötök sincs, vagy te is borásznak készülsz? Mert, ha igen akkor van remény.
De akárhogyan is láttál már te 70 éves férfit? Nézz körbe!
Azt tanácsolhatomk, hogy kicsit lötyögj vele, fogadd el, amit nyújt (pénzt, ékszert, aztán lépjél tovább).
Igen,irhatsz nyugodtan,szivesen beszélek Veled a dologról.
22/L
Tapasztalataimból:
Több olyan ismerősöm is van (4), akiknél hasonló a korkülönbség, a nők 20-30as korosztályom, pasijuk 50-60-as. Mindenhol gazdag a pasi.
Egyiküknél, aki közelebbi barátnőm, 7 év után vége lett, mégpedig a 60-as (apjánál 3 évvel idősebb) pasi hagyta el, egy 50 év körüli nő miatt, akitől hozták rendszeresen az ebédet! (A válóperen ezt tagadta, és úgy állította be, mintha a fiatal lánynak lennének ki tudja milyen félrelépései - bizonyítékok nélkül melyik hihetőbb??) A nőt nagyon megtörte, hogy fiatalságát rááldozta, és a férfi nem akart gyereket (előző házasságából való 2 mellé), és 35 évesen megcsalta egy ilyen idős nővel (aki kinézetben hozzá sem mérhető, kövér, alacsonyabban iskolázott...stb), és a végén nem volt tisztességes. A többiek kapcsolatáról ilyen részleteket nem tudok, de azt állítják, minden rendben. (?)
Egyiküknek egy közös gyerekük is született. (A 20onéves persze többről álmodozik, de rejtélyes módon több nem sikerült eddig, ez csak is úgy, hogy "már mindent megpróbáltak", azaz orvosi beavatkozások...stb. Vajon miért? A természet nem akarja? Kérdés, hogy egy fiatalabbal is ilyen procedúrás lett volna?)
A többieknek egyáltalán nem született közös gyermeke.
Mind a 4-üknél megfigyelhető, hogy ahogy az idő telt, a nő a férfihez idősödött, szellemileg és kinézetre is, addig a férfi "fiatalodott"=a korához képest fiatalabbnak tűnik. Ez annak is betudható, hogy fiatal nő mellett a férfi többet mozog fiatal társaságban. Nem tudok ilyen korosztályától eltiltástól...
(Megjegyzem, ahhoz, hogy valaki szellemileg "érjen", nem feltétlenül kell idősebb pasi, de ez is egy út.)
Az is közös mind a 4-ükben, hogy a házasság elején mindegyik 20onévestől hallottam ezt a mondatot, ami a Te szavaidból is kiderült: "most jó így, a pillanatnak élünk, hogy mi lesz, majd kiderül", egyikük sem volt "tervezős típus"... A barátnőmtől is, akiről részletesen írtam, neki a férje is ezt hangoztatta (lehet, hogy ezzel -is- akarta magát rábeszélni??), persze 30 után már elgondolkodott a barátnőm a jövőn, gyerektéma...stb...
Nekem is volt egy nálam 20 évvel idősebb pasim 25 évesen, ő nem a gazdag kategória (kocsija se volt és albérletben élt). Eleinte jónak tűnt a kapcsolat, főleg szexuálisan, és érzelmileg is mindent megadott, 2 hónap után azonban kiderült, az alapvető értéktrendünk különbözik, és neki mások az elvárásai az élettől. (Pedig gyereke nem volt, és többet is akart, mint én.) Nekem családi ház, alapvető jólét megteremtése...stb lett volna fontos még a gyerek előtt, és erre építettem volna egy magasabb életszínvonalat, amiket ő kevésbé fontosnak tartott. ("Addig is elvolt valahogy.") Nagyon rossz emlékként maradt meg bennem a kapcsolat, mert nehezen engedett el, emiatt később is komolyabb problémáim származtak más kapcsolataimban. Az sem igaz, hogy "amíg nincs más, élvezd ki ezt" (én így gondoltam és ezzel beszélt rá a kapcsolatra!), mert ezzel egy neked pont megfelelő kapcsolatról is lemaradhatsz! Ugyanígy, miután nem szállt le rólam, ezzel akadályozott más kapcsolataimban is.
Szerintem is vannak egyébként, akik képesek ekkora generációs különbséget áthidalni (pont ez a balett-táncos hölgy jutott eszembe, akiről közben szó esett!!), de a szavaidból nem ezt az érettséget éreztem, inkább valami hiányosságot, ami nincs meg benned, és a másiktól várod, hogy kiegészítse, megadja. Ha olvastad volna a balerínával készült riportot, amit én is, akkor megértenéd, hogy ő fiatalon is mennyire érett volt!! Egyébként a hosszú távú céljaiddal is (5-10-15-20 év múlva egy elképzelés) minimum tisztában kell hogy legyél, ha érett vagy egy 50-60 éves korúhoz. Ezekhez nagyon jó instrukciókat adtak előttem, és bár azt nem tudod, meddig fog veled élni, főleg az anyagi oldalával kell, hogy tisztába legyél. (Ha pl. a pasinak van gyereke, az előző feleségek könnyen kisemmizhetnek...stb, a jogi oldalának javaslom, csak nézz utána, ha hosszabb távon belemész!)
A kérdező kommentjeiről a gondolataim:
"Mennyi az esélyem hogy komolyan vesz, vagy mindig le fog nézni" -ez és a többi kérdésed a címben is, azt feltételezi, hogy kisebbrendűségi érzésed van mellette, és azt várod, hogy ebben majd ő egészít ki téged. Az erre épített kapcsolatok, amiben a másiktól várjuk el, ami bennünk nincs meg, nem hozzák ezt az elvárást. Ne higgy nekem, olvass erről a témáról, és győződj meg magad! Olvass a balerína életéről, felfogásáról! A boldog párkapcsolatban a 2 fél egyenrangú, mindkettő önmagában is teljesnek érzi magát. E kapcsolat helyett javasolnám, nézz körül, pontosan mit vársz el egy boldog párkapcsolattól, és igyekezz magadat "teljessé tenni", önértékelésedet helyrerakni!
Sokat utazik = sok emberrel (fiatallal is) találkozik.
Kalimpálhat a szíve attól is, hogy milyen izgi egy 36 évvel fiatalabbal csókolózni?
Az tetszik, hogy misztikus vele? Menj fel egy spirituális társkereső oldalra, ott is megismerhetsz "misztikus" beállítottságú embereket, amúgy a Halak csillagjegy (vagy ascendens) jellegzetessége. (Én már csak tudom, mint Halak, ráadásul egy Halak ascendensű párral:)...)
"Nem szereti ha fiatalabb fiúkkal járok el, csoporttársakkal, mert nagyon féltékeny olyankor." - a féltékenyég sem a legjobb alap egy tartós kapcsolathoz. Meddig tudsz bezárva élni? Távol a korosztályodtól, saját érdeklődésedtől? Honnan gyűjtenél majd (36 évnyi) tapasztalatot, ha ez kimarad az életedből?
Javaslom pl. Popper Péter párkapcsolatról mondottakat átgondolni, hogy mi az a 4 dolog, ami fontos egy boldog kapcsolathoz (életkortól függetlenül):
http://www.youtube.com/watch?v=3iuT3Z5CCTs
Remélem, segítettem!!!
36 nő
"Nő létemre nem tudom elképzelni, hogy egy egészséges férfi ennyi idő alatt ne akarná azt a csinos fiatal lányt, aki odavan érte?"
Te nő létedre, nagyon nem érted ezt. A férfit nem az teszi pasivá, amit megszerez, hanem az, aminek képes ellenállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!