Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 36 év korkülönbség nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 év korkülönbség nagyon sok egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
A lány a fiatalabb, huszonéves. A pasi nemsoká hatvan lesz, de jól tartja magát és 50nek nézki a dús fekete hajával, barna szemével. A lánynak lehet esélye arra, hogy beleszeressen a férfi a mostaninál is jobban? Vagy jogosan félhet attól, hogy más fiatalokra is rámoccan? Mennyi az esélyem hogy komolyan vesz, vagy mindig "le fog nézni", azért mert 36 évvel kevesebb tapasztalatom van az életből?
2010. szept. 8. 14:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/72 A kérdező kommentje:
Borász, de tanítja is és emiatt félek (sok fiatal lány, akiket taníthat). Hogy képzelem, hát ez egy jó kérdés, furcsán hangozhat, de még el sem képzeltem. Egyszerűen most jó ez ami van, mondjuk jövőre pár utcával közelebb akarok költözni hozzá, hogy még többet lehessünk együtt (vagyis úgy van hogy a régi házába akar beköltöztetni, úgyhogy kedvezményesen eladja). A sze.x téma aggaszt, mert még nem is láttam azt a szervét sem. Ruhán keresztül, mikor hozzámnyomódott csók közben lehetett érezni meg is érintettem, de nagyon bizonytalan vagyok.
2010. szept. 8. 15:57
 22/72 anonim ***** válasza:
45%

Nem akarlak megsérteni, de még egy 60-as értelmiségivel, pl. egyetemi tanárral vagy egy sebészprofesszorral szívesen kezdenék, de egy borásszal?

Felejtős. Hagyd a fenébe, lesz ennél még jobb is.

2010. szept. 8. 15:59
 23/72 A kérdező kommentje:
Nem már nem vagyok szűz. Csak egy pasim volt előtte, egy osztálytársam, de szétmentünk 19 évesen, mert másik városba ment tanulni (többszáz km-re) és távkapcsot nem akartam.
2010. szept. 8. 16:00
 24/72 anonim ***** válasza:
71%
A pénzére buksz?
2010. szept. 8. 16:00
 25/72 anonim ***** válasza:
92%

Ne azzal foglalkozz,hogy mi lesz ha fiatalabbat talál! Arra gondolj.,hogy te hogyan tudnál vele együtt élni? Ha nem a pénzére hajtasz,akkor hagy ott! Lehet,hogy most tetszik,de ez nem elég egy tartós együttéléshez. Előttem már leírták a hátrányokat. Már 5-10 év múlva is szabadulni akarnál a kapcsolatból!

Volt egy 55 éves kollégám. Fiatalos,jóképű özvegyember volt. Feleségül vett egy 20 éves leányt. Természetesen az ágyban is fiatalosan viselkedett. Fél év után szeretkezés közben kapott infarktust! Rád is várhat ilyen "élmény"

2010. szept. 8. 16:01
 26/72 anonim ***** válasza:
100%

En ebben az egeszben nem is a korkulonbseget talalom furcsanak, hanem azt, hogy te ala helyezed magad ennek a ferfinak es ebbol jo nem lesz. Miert nezel ra ugy, mintha o lenne az egyetlen ferfi szamodra? Rajongsz erte, probalsz neki megfelelni, mikozben a vonzalom csak ugy kialakul, ahhoz nem kell magadat billegetni elotte vagy megvaltoznod. Ha tetszel neki, tetszel, ha nem, akkor azon nem valtoztat semmi.

Szerintem vannak olyan emberek, akik barmit at tudnak hidalni, akar egy ekkora generacios kulonbseget is, de nagyon kevesen vannak, mert nagyon mas dolgokat eltetek meg es mashogy, maskor es most valoszinuleg mashol tart az eletetek. Elotted meg ott az elet, ha csaladot, gyereket akarsz, de o mar nem igen tudna felnevelni egy gyereket. Felelotlenseg lenne neki hatvan eves kora utan egy babat bevallalni, meg akkor az embernek mar nincs olyan turelme sem. Szoval ezekbe azert gondolj bele, mert ezt biztos, hogy kevesen tudjak sikeresen megoldani es nagyon sok ero, szeretet es kitartas kell hozza. Joval tobb, mintha nem lenne ekkora korkulonbseg. Naivnak erezlek az irasod alapjan, ezt ne vedd sertesnek. Szerintem ne idealizald ot, mert akkor biztos, hogy csalodni fogsz.

2010. szept. 8. 16:02
 27/72 A kérdező kommentje:
Nem amatőr kétkezi borász (elnézést) hanem olyan borász, aki egyetemet végzett, külföldön is tanult, azért utazik sokat a világban mert ismerkedik a fajtákkal, technólógiákkal (én ezekhez nem értek annyira...)
2010. szept. 8. 16:02
 28/72 anonim ***** válasza:
53%
Neked nem apa, hanem nagyapa komplexusod van. A pasit meg jól e lkéne verni, hogy ne ilyen fiatal lányokat széditsen.
2010. szept. 8. 16:04
 29/72 A kérdező kommentje:
komplexus? miről beszéltek, ő az egyetlen ilyen korú aki tetszik nekem előtte senki nem tetszett így. Előtte velem egykorúakkal jártam. Nem nézegetem távcsővel nyálcsorgatva a nyugdíjasokat..Ez egy egyszeri eset. Az miért komplexus?
2010. szept. 8. 16:06
 30/72 anonim ***** válasza:
82%

Jesszusom!!!... 8-o

60 éves férfi és egy 22 éves lány?!...

Szerintem neked csak az tetszik benne, hogy jómódú, biztosan jó autója, lakása vagy háza van...

De képzeld el :

- ha elviszed a barátaid közé, azok mit fognak szólni?!...

- ha elmentek egy szórakozóhelyre pl. táncolni, bulizni, ahol csupa fiatal van, hogyan néz majd rád a többi ember?!

- ha elmentek majd nyaralni, szerinted minek fognak téged nézni abban a szállodában?!

- a szüleid lefogadom fiatalabbak a pasinál, ők mit fognak szólni?!

Képzeld el, hogy majd 10 év múlva, amikor te 32 éves leszel, a pasi meg 70 (!) milyen klassz lesz a második infarktusa után ápolgatni...

Képzeld el, hogy majd 20 év múlva, amikor te 42 éves leszel, abból áll majd az életed, hogy pelenkát cserélsz a 80 éves lebénult, ágybavizelő, magatehetetlen férjedre...

És majd, mikor már 10 éve cserélgeted a pelenkákat és a férjed 90 éves lesz, te akkor 52 évesen megállapíthatod, hogy elszállt az életed, nem volt fiatal korod, fogalmad sincs a valódi szerelemről és már esélyed sincs rá...

Ugye annak a "csodás" 60 éves férfinak nincs felesége és családja, akitől most éppen el akarod hódítani Álmaid Öregedő Hercegét???...

2010. szept. 8. 16:07
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!