Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 36 év korkülönbség nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

36 év korkülönbség nagyon sok egy párkapcsolatban?

Figyelt kérdés
A lány a fiatalabb, huszonéves. A pasi nemsoká hatvan lesz, de jól tartja magát és 50nek nézki a dús fekete hajával, barna szemével. A lánynak lehet esélye arra, hogy beleszeressen a férfi a mostaninál is jobban? Vagy jogosan félhet attól, hogy más fiatalokra is rámoccan? Mennyi az esélyem hogy komolyan vesz, vagy mindig "le fog nézni", azért mert 36 évvel kevesebb tapasztalatom van az életből?
2010. szept. 8. 14:59
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy most még jól tartja magát, de gondolj bele 20 év múlva már 80 lesz te meg 40-es. Szerinted boldog lennél 40 éves korodban egy aggastyánnal? Szex tuti nem lesz, sebaj majd tartasz egy fiatal szeretőt, a férjednek meg leszel az ápolónője, majd cserélheted a pelust.
2010. szept. 8. 16:09
 32/72 anonim ***** válasza:
100%

Én kérdeztem, mi lesz 5-10 év múlva, és nem lep meg, hogy el sem képzelted. Látod, ez a baj! Próbáld meg elképzelni, gondolkozz rajta! Közelebb költözöl... és? Még ha elvesz is, előbb-utóbb akarsz gyereket, nem? Vagy lehet, vagy nem. Ha lehet, mi lesz 5 év múlva? 10 év múlva? Hány évesen lesz árva a gyerek, és hány éves leszel, amikor 1 vagy 2 kisgyerekkel megözvegyülsz?

Huszonévesen könnyű párt találni. Harminc felett, gyerekekkel - szinte lehetetlen.

Tudod, mi a véleményem? Ha igazán szeretünk valakit, a legjobbat akarjuk neki. Ez a férfi nem szeret téged, mert ha szeretne, elengedne. Nem kötne magához, nem kívánná, hogy miatta lemondj rengeteg mindenről.

Bár azt neked kell tudni, mennyit ér meg neked a dolog.

2010. szept. 8. 16:09
 33/72 anonim ***** válasza:
100%

Én ismerek egyetemi adjunktust, aki mellesleg borász is és külföldre járkál.

De ő rendszeresen bepiál, a kollégái hozzák haza "konferenciák" után, utána bedől az ágyba, és másnap azt sem tudja mi történt vele.

Nekem a foglalkozása undorító, és ezer bocs érte. Bár apukám alkoholista volt, biztos ebből fakad.

Csak józan ember tud józan döntést hozni.

2010. szept. 8. 16:10
 34/72 anonim ***** válasza:
79%
egy jóval idősebb ffi, nem akar komoly kapcsolatot egy fiatal lánnyal, csak alkalmit. Ez a tapasztalatom. Ha ezzel tisztában vagy, akkor miért ne lehetnél vele addig, amíg jól érzed magad ezzel a ffival? Írtad, hogy nem terveztél még vele előre, hát akkor légy vele addig, amíg boldogságot tud adni. Azzal biztos tisztában van ő is, hogy nem leszel vele a nyugdíjas klubban...majd meg látod, hogy egy kis idő után másként gondolod, és nem akarnál vele addig lenni amíg él.
2010. szept. 8. 16:10
 35/72 A kérdező kommentje:
Nem tervezek, egyébként sem vagyok tervezős tipus. Igy is mutatkozunk emberek előtt időnként (bevásárlás), mi elég kúltúráltak vagyunk, bulizni biztosan nem vinném sehova, enyelegni sem szoktam vele. A szüleim 45 évesek, fiatalabbak. Ők nem tudnak róla semmit. És nem is fognak, csak akkor ha a legkomolyabbra fordul a dolog. Feleségei voltak, de most nincs házasságban. ismerek teljesen fitt 80 éveseket. Egészséges életvitelt folytat, tennis, uszoda..egészségesen eszik, nem iszik (annyit, csak amennyit a munkája követel) dohányozni sem dohányzik. Az anyjának az előadására is elvitt.
2010. szept. 8. 16:15
 36/72 A kérdező kommentje:
Egyszer összevesztünk,- szerintem azért is vagyok ennyire bizonytalan- még pár hete, és a fejemhez vágta a semmiből hogy éretlen vagyok, és hogy jobb lenne ha 5 évvel idősebb komolyabb lennék. Azóta ez nem került elő de benne van a fejembe. Nem szereti ha fiatalabb fiúkkal járok el, csoporttársakkal, mert nagyon féltékeny olyankor.
2010. szept. 8. 16:20
 37/72 anonim ***** válasza:
89%

"De mivan ha valami szebbet, fiatalabb talál, aki a pénzére fog rámászni"

Te is kizárólag szerelemből vagy vele. ;)

Höhö.

2010. szept. 8. 16:32
 38/72 anonim ***** válasza:
61%

Nem akarok túl kemény lenni, de attól, hogy valaki 5 évvel idősebb még nem jelenti azt, hogy több esze is van.

Ezt egy 60-as már igazán tudhatná.

És én csak magamból indulok ki, mondjuk fel tudnék nézni egy 60-as sebészre, aki nap, mint nap életeket ment.

De mégis mi a fenét lehet enni egy 60-as borászon?

Semmi olyat nem csinál, ami miatt egy fiatal nő isteníthetné. A külső meg még változhat, ha csak az tetszik, hát nem hiszem, hogy 10 év múlva is olyan csábosak lesznek azok a barna szemek.

2010. szept. 8. 16:34
 39/72 A kérdező kommentje:

Ha megnézzük a régi korokat, nagy írókat (Goethe, Jókai, Dickens- Faludyt nem sorolom ide, mert ők már nekem is eextrémek) nekik is 30-40 évvel fiatalabb barátnőik voltak, még sem voltak sebészek, csak jó verseket írtak. Persze az egy másik kor volt. Nem tudom, lehet igazatok van egykét dologban igy másfél óra után, már sokadjára olvasom a válaszokat. Valamiért akármennyire is jó ez a kapcsolat, olyan feszengve kényelmetlenül érzem magam benne, néha csipkednem kell magam, hogy most ez tényleg létezik. Bárcsak személyesen láthatnátok minket, nálunk vacsoráznátok. Kiváncsi lennék a benyomásotokra , mint külső szereplőkére. Most a neten találtam egy ilyen cikket

[link]

ők is milyen boldogok.

2010. szept. 8. 16:43
 40/72 anonim ***** válasza:
94%

Na egy személyes tapasztalat jön,remélem tanulsz belőle.Bár sokat vaciláltam,hogy irjak-e vagy sem.Tudod miért?Mert itt a kedves segítő szándékú válaszolók próbálnak Téged észhez téríteni,de nekem úgy tűnik,hogy olyan,mint a falrahányt borsó.Ha egyszer veszik a fáradtságot,hogy irjanak,segitsenek Neked,akkor Te vedd a fáradtságot,hogy legalabb elgondolkozol azon,amit írnak Neked.Látom a kommentjeiden,hogy nem sokat foglalkozol a véleményükkel,inkább csak a magadét hiszed mindig.

Egyébként igaza volt azoknak,akik az írták,hogy ebben az idézőjeles kapcsolatban Te Vagy az alárendelt pozícióban....ezt semmiképp ne hagyd,mert egy idő után azt veszed észre,hogy a férfi táncol a fejeden.

Nos : volt tapasztalatom ilyenben: nálunk 31 év volt a korkülönbség.Ugyanez volt a helyzet,mint Nálad.Az elején nem törődtem senki véleményével...sőt azon vaciláltam mindig,hogy nem tart elég szépnek.Nálam ez a vágy 3 évig tartott.Egy fél év volt ebből,amígy ugymond együtt voltunk.De hálistennek fél év után hallgattam inkább a barátok véleményére,akik csak jót akartak.És hidd el,hogy ez a generáziós korkülönbség probléma még akkor is,ha nagy a szerelem.Mai napig szeretem Őt,de felfogtam,hogy mi nem lehetünk együtt.Sokszor volt nézeteltérésünk,Ő ugye más világban élt,tele tapasztalatokkal és egy kis vitakor mindjárt a fejemhez vágta,hogy gyerekes vagyok,nem tud velem mit kezdeni.Hallod ennek semmi jövője.Még ottvan a rózsaszín szemüveg a szemeden,de szerintem addig nem kapsz észbe,amig majd egyszer jól a fejedhez nem vágja,hogy milyen egy kisgyerek vagy.Majd egy nap jön azzal,hogy kicsikém ha x évvel idősebb lennél,akkor talán megbeszélném veled a dolgokat,de inkább most menj és legózz egyet.A hálószaba részről meg annyit,hogy oké megy még nekik a dolog...de szerintem kielégült nem leszel,ugyis keresel magadnak egy fiatalabb szeretőt.Akkor meg mire az egész hancúrozás? Hallod úgy megbántam azt a fél évet is,hogy soha életemben nem fogom fel,hogy lehettem annyira naiv,de ez a tapasztalat nagy iskola volt számomra,és azóta próbálok segiteni ilyen helyzetekben.Nagyon megfogod Te ezt bánni szerintem...nem akarok Neked rosszat,de vess neki véget,amig nem késő.ha gondolod,irj privit.

22/L

2010. szept. 8. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!