Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőiesség = magassarkú. Nemde?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőiesség = magassarkú. Nemde?

Figyelt kérdés

Hogyan érezzem magam nőiesnek a barátom mellett, ha nem viselhetek magassarkút, mert abban magasabb vagyok mint ő? Nekem nagyon fontos, az önbizalmamon lendít egy szép, gondosan kiválasztott cipő.

Mivel tudnám pótolni ezt a hiányt?

2010. szept. 5. 17:06
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
Nekem ugyanez volt a gondom, nem vehettem fel magassarkút! Bár ez engem nem nagyon zavart! Én sportcipőben és farmerben is abszolút nőiesnek érzem magam! Lapos sarkú cipőkben is vannak nagyon nőies darabok és ruhákban nincs korlát tehát nagyon nőies ruhákat is kereshetsz ha erre vágysz! Egy kivágottabb felső, vagy egy miniszoknya a mostanában divatos balettcipővel pl szerintem nagyon jó választás. Egy kis smink, vagy a hosszú haj is sokat segithet!
2010. szept. 22. 16:20
 32/32 Krissz93 ***** válasza:
Hordj gumicsizmát!
2010. szept. 22. 18:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!