Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőiesség = magassarkú. Nemde?
Hogyan érezzem magam nőiesnek a barátom mellett, ha nem viselhetek magassarkút, mert abban magasabb vagyok mint ő? Nekem nagyon fontos, az önbizalmamon lendít egy szép, gondosan kiválasztott cipő.
Mivel tudnám pótolni ezt a hiányt?
17:35
Hm, hát ebben az esetben nem tudom. Engem, mondom nem zavarna pár centi. Bár még hivatalosan nem jártam nálam magasabb lánnyal, de olyan volt már, aki tetszett, és jóban is voltam vele, mégse éreztem magam feszélyezve, amikor buliban magas sarkúban fölém nőtt. Sőt, még izgatott is kicsit a helyzet.
Megoldást a problémádra maximum annyit tudtam kitalálni, hogy vegyél fel ilyen mini, 1-2 centis tűsarkú cipőket. Azok is azért nőiesek, és a mozgásodat némileg hasonlóvá teszik ahhoz, mintha rendes tűsarkút viselnél. Jobbat nem tudok, ha a magasabbak ki vannak zárva...
Engem zavarna, ha magasabb lenne egy lány (183 cm vagyok). Múltkor éppen láttam valahol egy csaj. Szőke volt, jól nézett ki, csak nagyon magas volt. Lábait jó ideig nem láttam, aztán amikor kilépett az asztal mögül, akkor vettem észre, hogy nagyon magas sarkúban van. :)
És itt teljes mértékben lemondtam róla, mert nem szeretem azokat a lányokat, akik állandóan, pláne extrém magas sarkú cipőben vannak és olyan szerencsétlenül tipignek. 24f
Szerintem meg minden lánynak így kellene gondolkodnia mint Te kedves kérdező!
Ne foglalkozz ezzel a sok igénytelen szakadt izével.
Lerí róluk, h az a tipikus minek borotváljam le a hónaljam? meg benőtt a körmöm?centi vastag bőrkeményedés van a lábamon? le van sz*arva nem ettől leszek nő hanem attól h izé hát nem is tudom, mindegy attól h igénytelen vagyok még akkor is nő.
Aztán meg csodálkoznak ha a palijuk félremegy meg nem vonzzák annyira a pasikat.
Alap h egy nőn, ha szexi akar lenni akkor magassarkú legyen;)
Ne röhögtess már, hogy a korodból adódóan magassarkúhoz vagy szokva!
24 éves vagyok, vagyis hozzád képest vén tyúk, de eszembe se jutna magassarkút húzni, ha nem alkalmi cipőként viselem. Autóm nincs, a hétköznapjaim állandó ide-oda rohangálásból áll az egyetem meg az albérletem közt, szerinted ebbe hogy fér bele magassarkú?:D Még belegondolni is nevetséges, ahogy elképzelem magam, amint magassarkúban rohanok órára, aztán onnan ügyet intézni vagy dolgozni és este meg haza. Mondjuk ha autóval fuvaroznak (vezetni nem lehet magassarkúban) vagy nem jársz sehová és a szüleid vagy a pasid tart el, akkor nem szóltam.
Amúgy meg ha a magas sarkútól érzed nőiesnek magad, akkor neked nagyon komoly önértékelési zavaraid vannak vagy még nem nőttél fel.
khmm...
Szerintem, ha egy kapcsolatban nem élhetsz úgy, ahogy akarsz (már ami a józan ész és a monogámia határán belül van), akkor nem vagy szabad.
Akkor alávetetted magad, a másik akaratának. Ennyi erővel, húzzon fel a pasi egy egy magas talpú cipőt...
Ez legalább akkora baromság, mint hogy a Te ne hordjál magassarkút...
Sose hagyd, hogy elnyomjanak. Mert elveszel.
A nőiesség nem azon múlik, hogy hány centis sarkú cipő van rajtad, hanem attól, hogy hogyan tudod viselni azt, hogy nő vagy. Ha ápolod a bőrödet, szépek a körmeid, nem cserepes a szád, a sarkad, lábad szép, stílusos ruhákban jársz, nőies leszel.
Egyéni gondom, hogy alig nőttem ki a földből, tehát alapjáraton 158 cm vagyok, ami nem egy égimeszelő magassága, így én hozzá vagyok ahhoz szokva, hogy magassarkúban járok ide oda - igen van kocsim, és még vezetni is tudok magassarkúban -, de a párom nem várja el tőlem, mert a mai világban már vannak nagyon szép, nőies lapostalpú cipők is.
Viszont amint látom, te már eldöntötted, hogy a nőiesség egyenlő a magassarkú viselésével, így felesleges vitába szállni veled, erről már csak a barátodat kell meggyőznöd. Ez meg már nem a mi gondunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!