Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nőiesség = magassarkú. Nemde?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nőiesség = magassarkú. Nemde?

Figyelt kérdés

Hogyan érezzem magam nőiesnek a barátom mellett, ha nem viselhetek magassarkút, mert abban magasabb vagyok mint ő? Nekem nagyon fontos, az önbizalmamon lendít egy szép, gondosan kiválasztott cipő.

Mivel tudnám pótolni ezt a hiányt?

2010. szept. 5. 17:06
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
48%

Egy magassarkútól érzed magad nőnek?:D Hány éves vagy? 16?:D

Hülye kis pi*sa vagy!

2010. szept. 5. 17:28
 12/32 anonim ***** válasza:
De most tulajdonképpen melyikőtök nem bírja elviselni, ha magasabb vagy néha-néha egy picit? Te, vagy ő? Mert engem férfiként tutira nem zavarna az a pár centi.
2010. szept. 5. 17:33
 13/32 A kérdező kommentje:

20 éves vagyok, és köszönöm a bókot! ...

Egyébként a koromból adandóan magassarkúhoz vagyok szokva, eddig még nem hozott össze a sors velem egy magasságú pasival.

2010. szept. 5. 17:34
 14/32 A kérdező kommentje:
17:33 Őt zavarja. De nagyon. Egy buliba mentünk, és előtte felhívott, hogy még véletlenül se vegyek magassarkú cipőt. Ez csak egy példa volt.
2010. szept. 5. 17:35
 15/32 anonim ***** válasza:
100%

Korodból adódóan vagy magassarkúhoz szokva? Hmm, érdekes...

21 vagyok, de nem kevés korombeli lány mászkál lapostalpú cipőkben, velem együtt. Mi nem vagyunk hozzászokva.

2010. szept. 5. 17:49
 16/32 A kérdező kommentje:
Úgy értettem, hogy már elég rég óta hordok magassarkú cipőt, nem vagyok 12 éves kislány aki a tükör előtt bukdácsol benne.
2010. szept. 5. 17:53
 17/32 anonim ***** válasza:

egyetértek itt egyesekkel. a magassarkú nem egyenlő a nőiességgel. sokan azt hiszik így van, de kétlem. néhányan menni se tudnak benne, az meg enyhén vicces, de azért felveszik, mert az nőies.

viszont megértem, hogy néha szeretnéd felvenni, mert szereted.

értem, hogy zavarja, hogy magasabb lennél nála, de akkor is. néha max. nem venném fel a kedvéért, de örökké nem akadályozhatná meg, ha nekem ahhoz van kedvem.

2010. szept. 5. 18:00
 18/32 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok

hát biztos ,hgoy nem minden a ruha es a cipo ....de nekem nagyon fontosak a magassarkulim :):):):D..

2010. szept. 5. 18:09
 19/32 A kérdező kommentje:
Ezazzz utolsó!!! :*:*:*
2010. szept. 5. 18:12
 20/32 anonim ***** válasza:
48%

17:34

Ciki, hogy 20évesen ott tartasz, hogy a ruháid meg a cipőd miatt érzed magad nőnek, 14éves szinten vagy agyilag.

Remélem tönkre megy a gerinced a magassarkútól, 30évesen púpos leszel:D

2010. szept. 5. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!