Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magassarkú 179 cm-hez is?
Ha csak picivel vagy magasabb a srácnál az nem gond. Ha sokkal magasabb vagy nála, az is csak akkor gond, ha őt zavarja. Nem mindenki olyan, hogy zavarja.
Kicsi, alacsony milliomoshoz pedig mindenképpen lapostalpú cipőt vegyél fel...
Engem nem zavar ha a csaj magasabb, 185centi vagy akkor kb magassarkúba, akkor igen csak sok srácnál magasabb vagy:D
Vegyél fel egy platform magassarkút, aztán legyél két méter, ha már lúd legyen kövér alapon:D
Én is így vagyok ezzel, én 178 cm vagyok, na meg én nem tudok benne menni. Gyakoroltam, éppen nem ficamodott ki a bokám, szal esélytelen :D
Viszont nekem mindig a 190 cm magas hapsik tetszettek, szóval annyira nem érdekel :)
Jellemző xD
Minden nő nála magasabbat keres. Ez természetes. Viszont aki eleve ülve nyalja a holdat, annál már nem sok magasabb akad. Szerintem a magassarkú nőies, a legtöbb nőnek jól áll.
Aki nagyon nagyon magas, az ritkábban veheti fel, mert rögtön túlnő tőle a párján.
Angem addig még ez sem zavar, ha nem akarja fejemen elnyomni a csikket.
Ilyen még szerencsére nem volt.... :)))))))
Helmet te milyen magas vagy?
Azért elég nagy magassarkú kell ahhoz, hogy valaki fején elnyomjunk egy csikket :D
És megjegyzem egy nagy adag tróger hajlam is :D
Én 174 cm magas vagyok. És nem szeretem túlságosan.
Pedig ha tehetném nagyon gyakran hordanék magassarkút, de így is magas vagyok. :(
És nagyon ritka a 190+os helyes pasi, akinek még én is tetsszek...hjajj nem könnyű.
És engem zavarna, ha magasabb lennék, mint a pasim.
18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!