Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás vagyok azért, amiért megváltozott a szexuális igényem/kultúrám?
Több, mint 7 éve vagyok együtt a párommal. Az elején teljesen elégedett voltam a szexszel, de az évek alatt ez megritkult, és semmit nem tesz azért, hogy legalább nőcis legyen. Az utóbbi 2 évben szerintem max 10x szexeltünk. Ami csak önmagában probléma, mert nem elég, hogy kevés, de a minősége se hat meg. Én sokkal-sokkal többet igénylek és nem elég, hogy fekszik vagy lovagol rajtam és ennyi.
Biztosan az én hibám is, hogy többre vágyom, mert évekkel ezelőtt lehet elég lett volna ennyi, de már siralmasan kevés. Már kedvem sincs hozzá, az elutasítások is teljesen elvették a kedvemet.
Mi ilyenkor a teendő? 32 évesek vagyunk és házaspárt.
Szerintem ő nem válna, én viszont nem akarok így 30 évet leélni.
Teljesen kár a frusztrációdat itteni arctalan forrásokra alapozni.
Mondom, a férfiak meg azzal hencegnek itt, hogy pályakezdőként is az átlag sokszorosát keresik (hogyne). Ha eleve gödörben lennék egy sz.rul fizető állásban és úgy olvasnám azokat a valaszokat, akkor joggal cseszném fel magam rajtuk? Nem, csan hiszékeny hülye lennék.
Na várjunk csak egy pillanatra!!
Arra meg itt senki se gondolt,hogyha benyögi "nem tudom",akkor az valóban "nem tudom"ot jelent!!!
Csak azért mert nekem pld volt hasonló régen. Válás utáni új kapcsolatomban nem voltam teljesen működőképes.A nem teljesen azt jelenti,hogy nehezen mentem el.Sőt volt h csak félig volt merevedésem meg ilyenek.
És valóban nem tudtam h mi az oka.
Eleinte szervi gondokra gyanakodtam,de végül valami blokk volt.De mái napig se tudnám megmondani,ha valaki kerdezné,hogy mi volt a probléma.És elarulom nektek hogy ugyanerre a kerdésre ugyanazt válaszoltam a paromnak."Nem tudom!!
Nem veled van gondom.Vonzó vagy.Nem vok faradt.Nem vok beteg.Nem tudom!!"
Szerencsere a helyzet megoldódott.Valahogy magától.
Viszont kellett hozza a parom aki kitartott!!
Ajálom nektek egy szakember felkeresését mert ez nem olyan egyszerú,hogy "Babám mi a baj,miért nem mondod meg??Lehet megmondana ő,de nem tudja!!
Lehet libidó de valószínű valami gát.
Ki kell deríteni a problemat.Nem fenyegetődzni meg követelődzni,gyanakodni.Mert azzal még súlyosbítasz a helyzetén!!
Keressetek fel egy szakembert!
Kérdező! Igen, én tizenév után is szexelek a férjemmel, de nem fogok neked home videót készíteni róla, hogy elhidd. 30-asok vagyunk és mivel JÓ a szex a férjemmel, ezért van rá folyamatosan nekem is igényem.
Ezért is írtam, hogy simán lehet, hogy nem élvezi veled a szexet. Nekem is volt olyan pasim, akinek lett volna rá igénye minden nap, ha nekem is lett volna. De nem volt, mert unalmas volt vele a szex. Ugyanazt a 2 pózt váltogattuk, mindig az ágyban, fantáziátlan volt és egy idő után beleuntam.
A férjemmel meg simán megy a mosógépen, a szőnyegen, a kocsiban, a kertben stb és nem kétféle pózban.
Plusz ha kötelező lenne, akkor nyilván én is befeszülnék és nem kívánnám egyáltalán.
Hát, esetleg hormonális problémák?
Nekem pl nem egyszerű a helyzetem...
Engem szexuálisan bántalmaztak mikor kislány voltam, (kezelve van, pszichológussal.)
És illetve pajzsmirigy beteg vagyok, gyógyszert szedek, ami elképesztő vágy csökkenést okozott nálam.
Bár, bevallom, előtte se volt sok kedvem szexelni, az erőszak miatt.
Sok idő kellett, mire nagyjából sikerült rendbe jönni ebből, de még mindig van olyan a mai napig, hogy egyszercsak szex közben eszembejut, elsírom magam és nyílván abbahagyjuk. Évek óta járok pszichológushoz, ezt feldolgozni teljesen nem lehet.
A párom 33-éves, én 30-éves vagyok. Mi már nagyon szeretnénk gyermeket, és csak ovulació környékén vagyunk együtt, egy hónapban úgy 2-3x.
Nekem többször nem megy, imádom a férjemet, de én nem tudom többször csinálni, amikor csináljuk akkor kívánom, de nem tudok szexizni neki.
Olyan, hogy csak úgy orál... Szóba se jöhet, engem lehet nevezni frigid pcsának, de nem tudok magamra erőltetni olyat amit nem akarok.
De most pár szó a férjemről:
Teljesen elfogadó, mindent tud a multamról, nagyon érzékenyen áll a témához, és hozzám is. Mindenben támogat, és nem erőlteti rám nyilván a szexet, de mi megbeszélünk mindent. A szexről is, elmondja mik a vágyai, és én megpróbálom teljesíteni, de nem mindet tudom.
Én felajánlottam neki azt, hogy akár elmehetne egy nőhöz, prostihoz, vagy hát a franc se tudja hogy kell ezt csinálni, de ő hevesen tiltakozott.
Tehát nagyon szerencsés vagyok hogy ilyen párt találtam, aki elfogad és türelmes velem. Talán majd nyugdíjas koromra kiheverem ezt a bántalmazás dolgot, de most még kísért, van amikor egyáltalán eszembe se jut, de van amikor csak egy intim érintéstől teljesen összetörök.
Nekem az jutott eszembe veletek kapcsolatban, hogy nincs alapjáraton meghitt kapcsolatotok. Nem beszéltek meg mindent, mindenre az a válasza hogy "nemtudom" nem mer erről beszélni, megnyílni neked.
Ezt kéne valahogy orvosolni, és illetve nem tudom mennyire lehet erős egy házasság, ha egyáltalán a válás szóbakerülhet emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!