Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hibás vagyok azért, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok azért, amiért megváltozott a szexuális igényem/kultúrám?

Figyelt kérdés

Több, mint 7 éve vagyok együtt a párommal. Az elején teljesen elégedett voltam a szexszel, de az évek alatt ez megritkult, és semmit nem tesz azért, hogy legalább nőcis legyen. Az utóbbi 2 évben szerintem max 10x szexeltünk. Ami csak önmagában probléma, mert nem elég, hogy kevés, de a minősége se hat meg. Én sokkal-sokkal többet igénylek és nem elég, hogy fekszik vagy lovagol rajtam és ennyi.

Biztosan az én hibám is, hogy többre vágyom, mert évekkel ezelőtt lehet elég lett volna ennyi, de már siralmasan kevés. Már kedvem sincs hozzá, az elutasítások is teljesen elvették a kedvemet.

Mi ilyenkor a teendő? 32 évesek vagyunk és házaspárt.

Szerintem ő nem válna, én viszont nem akarok így 30 évet leélni.

2021. nov. 25. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/78 A kérdező kommentje:

Soha nem láttam vagy sejtettem, hogy magához nyúlt volna 7 év alatt. Soha.

El nem hiszem, hogy nem igényli az orgazmust.

2021. nov. 25. 14:12
 42/78 anonim ***** válasza:
100%
Én akkor nem kívántam már a szexet a férjemmel, amikor már nem vonzódtam hozzá. El is váltunk.
2021. nov. 25. 14:23
 43/78 anonim ***** válasza:
100%
De azt írtad, hogy régen nem ilyen volt. Hacsak nincs hormonális problémája, nem most szült vagy szoptat vagy nem klimaxol, nem valószínű, hogy testi változás áll a háttérben.
2021. nov. 25. 14:24
 44/78 A kérdező kommentje:
Nincs gyerek, nem klimaxol.
2021. nov. 25. 14:25
 45/78 anonim ***** válasza:
100%
Hát igen, ez már érdekes. Én aszex vagyok, és az orgazmust igénylem, csak a szexet nem. De hogy ő azt sem... nincs valami trauma a gyerekkorában?
2021. nov. 25. 14:27
 46/78 A kérdező kommentje:
Nincs, ha lenne, akkor gondolom az első évek se működtek volna köztünk...
2021. nov. 25. 14:28
 47/78 anonim ***** válasza:
94%
Lehet bizony, ha jönne hirtelen egy férfi, akibe annyira szerelmes, tuti lenne megint étvágya is, ahogy veled is volt, amikor még gondolom sok volt a közös terv, élmény, álmodozás, érdeklődés - szóval a romantika. Ezen pedig 7 év után dolgozni kell újra és újra, ami leginkább mély beszélgetéseket és közös programokat jelent. Ha nagyon nem megy, akkor meg akár párterápiát,a kármennyire ciki. Ahogy neked is a megszokás és a mennyiség és minőség a problémád a szexben, lehet, hogy ő is több és minőségibb időt szeretne tölteni veled?
2021. nov. 25. 14:31
 48/78 A kérdező kommentje:

Rendszeresen járunk kirándulni. Évente 2-3 hétvége is simán van, hogy elutazunk. Étterembe is járunk.

Nem vagyok az otthonülő egyáltalán.

2021. nov. 25. 14:32
 49/78 anonim ***** válasza:
23%

De működtek volna. Ezt jelenti a belekényelmesedés. Persze az is az, amikor elhagyja magát, de... ezt nehéz elmagyarázni. Ha megkérdezed azt a két szerencsétlent, akit velem vert a balsors, azt mondják, hogy 'dehát Manci, te a kapcsolat elején imádtad az orált'. Nem. Mindig utáltam. Azt hittem, ezt kell tennem a szerelemért. A kapcsolat elején mindig nagyobb a teperés, mint a kapcsolatban. Azt hittem, ha belém szeret, az emberbe, aki vagyok, elfelejt olyan (számomra) semmiségeket, mint az orál. De a szeretet, a szerelem nem elég a legtöbb esetben.

Szerintem nem változott meg a feleséged, mindig ilyen volt. A viselkedése változott, de ő maga nem.

2021. nov. 25. 15:25
 50/78 A kérdező kommentje:
Magyarul átvert. A testiség kell a kapcsolathoz. Főleg fiatalon. Nem 60 évesek vagyunk, hogy megalkudjak ennek a hiányával.
2021. nov. 25. 15:27
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!