Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hibás vagyok azért, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok azért, amiért megváltozott a szexuális igényem/kultúrám?

Figyelt kérdés

Több, mint 7 éve vagyok együtt a párommal. Az elején teljesen elégedett voltam a szexszel, de az évek alatt ez megritkult, és semmit nem tesz azért, hogy legalább nőcis legyen. Az utóbbi 2 évben szerintem max 10x szexeltünk. Ami csak önmagában probléma, mert nem elég, hogy kevés, de a minősége se hat meg. Én sokkal-sokkal többet igénylek és nem elég, hogy fekszik vagy lovagol rajtam és ennyi.

Biztosan az én hibám is, hogy többre vágyom, mert évekkel ezelőtt lehet elég lett volna ennyi, de már siralmasan kevés. Már kedvem sincs hozzá, az elutasítások is teljesen elvették a kedvemet.

Mi ilyenkor a teendő? 32 évesek vagyunk és házaspárt.

Szerintem ő nem válna, én viszont nem akarok így 30 évet leélni.

2021. nov. 25. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
100%
Ő valószínűleg a korábban említett gátjai és negatív élményei miatt elfojtja az ilyen igényeit, vagy teljesen meg is szűntek, mert neki nem örömteli élmény.
2021. nov. 25. 13:52
 32/78 anonim ***** válasza:
100%

30, és hogy folytattátok? "nem tudom" majd befordul alszik és legközelebb ugyan úgy próbáljátok és pont ugyanúgy nem megy? Ha nem tudja, addig kell róla beszélni, körbejárni, máshogy megpróbálni, akár az említett szakembereket bevonni, amíg meg lesz a válasz arra, hogy miért.

De ehhez mindketten kelletek.

2021. nov. 25. 13:55
 33/78 A kérdező kommentje:
Én egyedül ehhez kevés vagyok. Próbálkoztam, és ha ő nem kapar azért, hogy jobb legyen, akkor mit tudok még tenni? Azt minden egészséges elméjű embernek be kellene látnia, hogy így semmi jövője nincs.
2021. nov. 25. 13:57
 34/78 anonim ***** válasza:
100%

Akkor nyíltan közölni kell vele, hogy vagy partner lesz abban, hogy megoldjátok ezt a problémát, vagy beadod a válási keresetet.

Ha szeret és fontos neki ez a kapcsolat, hajlandó lesz tenni érte. Ha nem, el kell válni és keresni mást.

2021. nov. 25. 13:59
 35/78 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom az is rögzült nála, hogy ha benyögi, hogy "nem tudom", akkor annyiban hagyod. Aztán neki ez így kényelmes. Valahogy ki kellene provokálni, hogy mondja el mi a baja, akár vesszetek össze vagy bármi, de ennek a langyos szarnak semmi értelme. Ok nélkül nem változik így meg valaki.
2021. nov. 25. 14:01
 36/78 A kérdező kommentje:

Lehetne okként tekinteni arra, hogy néhány évvel ezelőtt meghalt az anyja. De azon már túl kellene lépnie, főleg, hogy az apjának is már azóta új párja van.

Egy ilyen esemény miatt nem lehet tönkretenni egy kapcsolatot.

Másra tényleg nem tudok gondolni.

2021. nov. 25. 14:03
 37/78 anonim ***** válasza:
74%

Hát a kétévi 10-nél.én is jobban állok, pedig már a szívem miatt vigyázni kell. (66f)

Egyszerűen kérdezd meg tőle, hogy mit tanácsol, hogy éljél normális szexuális életet?

Mert ez messze nem az!

2021. nov. 25. 14:05
 38/78 A kérdező kommentje:
37) ne vedd sértésnek, de most ásom el magam, hogy egy 66 évesnek is jobb a szexuális élete, mint az enyém.
2021. nov. 25. 14:08
 39/78 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként simán lehet, hogy nem fogalmazta meg vagy vallotta be magának se. De beszélgetni kellene vele, hogy együtt rájöjjetek. És azért gyanús, hogy valami romantika, figyelem hiányzik neki, csak szerinte is ez neked magától kellene jöjjön, különben biztos nem szereted. Amit meg ugye így nem mer kimondani, mert kritika. Ugyanakkor biztos érzi, hogy így meg kevés a teljesítménye és pontozod magadban, ami nem segít azon, hogy felszabadult és őszinte tudjon lenni veled.
2021. nov. 25. 14:09
 40/78 anonim ***** válasza:
74%
Az is simán lehet, hogy aszexuális. Annyira nincs beszélve a témáról, na meg sok a tévhit, hogy sokan nem is tudják, hogy azok. Ez esetben pedig igen, a válás a megoldás.
2021. nov. 25. 14:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!