Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás vagyok azért, amiért megváltozott a szexuális igényem/kultúrám?
Több, mint 7 éve vagyok együtt a párommal. Az elején teljesen elégedett voltam a szexszel, de az évek alatt ez megritkult, és semmit nem tesz azért, hogy legalább nőcis legyen. Az utóbbi 2 évben szerintem max 10x szexeltünk. Ami csak önmagában probléma, mert nem elég, hogy kevés, de a minősége se hat meg. Én sokkal-sokkal többet igénylek és nem elég, hogy fekszik vagy lovagol rajtam és ennyi.
Biztosan az én hibám is, hogy többre vágyom, mert évekkel ezelőtt lehet elég lett volna ennyi, de már siralmasan kevés. Már kedvem sincs hozzá, az elutasítások is teljesen elvették a kedvemet.
Mi ilyenkor a teendő? 32 évesek vagyunk és házaspárt.
Szerintem ő nem válna, én viszont nem akarok így 30 évet leélni.
12.
A 7. válaszban leírtam...
És ha nem élvezi veled a szexet? Ha nekem jó a szex, akkor heti 3x minimum rámászom a páromra, ha nem élvezem, akkor nincs is kedvem hozzá. Értem, hogy akkor is orálozzon ha épp megvan neki és 2 görcsoldó bekapkodása közben jobban van, de simán lehet, hogy elment a kedve az ilyenek miatt.
Plusz ha tudom, hogy kötelező a szex, akkor már nincs kedvem hozzá. Ha mellé még a pofámba is kapom, hogy nem veszek fel szexi fehérneműt és nem vonaglok a rúdon, hogy elcsábítsam a másikat, akkor az méginkább elveszi a kedvem.
Megpróbáltad megbeszélni vele, hogy mi a gond? Mert én 16 éve vagyok kapcsolatban (azaz 10 éve házasságban) és a mai napig is jó a szex és sokat szexelünk, így nekem érthetetlen, hogy mitől megy el a kedve valakinek az egésztől.
És megkérdezted már, miért nincs kedve és mitől lenne? Nem biztos, hogy olyasmi, mint neked, hogy más pózra vágyik vagy hogy többet kezdeményezz direktbe, hanem gyanúsabb, hogy valami romantikát, hogy vidd el moziba vagy masszírozd meg a hátát mintha nem "azért" csinálnád és hát az alap, hogy figyelj rá, azaz kérdezd és sokat beszélgess vele kb. bármiről. Legalábbis a tipikus nőnek ezek az erogén zónái.
Ha meg házasság előtt sem húzott szexi fehérneműt, akkor magától biztos nem jut eszébe, hogy te mostantól erre vágynál. Kicsit kommunikáljatok. Ahogy te sem vagy gondolatolvasó, ő sem az. Ha csak gyűjtöd a sérelmeid, aztán ráborítod az igénylistád, simán azt hiheti, téged ő már csak mint "segédeszköz" érdekel. Tudom, férfiaknál ez olyan büszkeségi kérdés, hogy magától kellene menjen, de a nőknél meg ez a tárgyiasítás veri ki a biztosítékot. Nagyon sok párkapcsolat kisiklik ezen, hogy nem azt adod, amit a másik szeretne, hanem amit te szeretnél tőle, és mindenki csak cserébe akar majd kedves lenni, ha előbb a másik enged. És egyik se empatikus, pedig elvileg szeretnetek kellene egymást és egy csapatban játszani, nem meg- vagy legyőzni a másikat meg üzletelni vele.
Persze el is lehet válni, és egy új nőt meghódítani, mert az még nem megalázkodás, de ha már ennyi időt, energiát, pénzt beleraktál ebbe, szerintem előbb csak érdemes megpróbálni amolyan asszertíven kommunikálni.
16.
Eddig élvezte, most meg hirtelen nem? Elfogadom, de akkor mondja, vagy jelezze vagy akármi, hogy mit csináljak. Sose mondott semmit, hogy szeretné, mit próbáljunk ki vagy akármi...
Nem kötelező. Sosem vágtam a fejéhez. Elfordultam és némán tűrtem, nem kapta a pofájába, hogy szexizzen vagy vegyen fel szexi fehérneműt. Honnan veszel ilyen hazugságokat?
Szeretem az orált adni is, nagyokat élvez tőle. De voltak alkalmak, hogy nem ment neki az elélvezés.
Ha 10 perc alatt nem élvez el, akkor rágörcsöl és sehogyan se megy utána.
Volt olyan, hogy ilyenkor el is sírta magát, hiába kérdeztem tőle, hogy mi a baj, hogy mit változtassak, mindig és mindenre az a válasz, hogy "nem tudom."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!