Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hibás vagyok azért, amiért megváltozott a szexuális igényem/kultúrám?
Több, mint 7 éve vagyok együtt a párommal. Az elején teljesen elégedett voltam a szexszel, de az évek alatt ez megritkult, és semmit nem tesz azért, hogy legalább nőcis legyen. Az utóbbi 2 évben szerintem max 10x szexeltünk. Ami csak önmagában probléma, mert nem elég, hogy kevés, de a minősége se hat meg. Én sokkal-sokkal többet igénylek és nem elég, hogy fekszik vagy lovagol rajtam és ennyi.
Biztosan az én hibám is, hogy többre vágyom, mert évekkel ezelőtt lehet elég lett volna ennyi, de már siralmasan kevés. Már kedvem sincs hozzá, az elutasítások is teljesen elvették a kedvemet.
Mi ilyenkor a teendő? 32 évesek vagyunk és házaspárt.
Szerintem ő nem válna, én viszont nem akarok így 30 évet leélni.
19: valószínűleg komolyabb mentális/érzelmi blokk alakult ki nála emiatt, ha már a sírásig fajult. Nem a te hibád, de azért süt a legtöbb válaszodból, hpgy csak haragszol rá, elvárnád, hogy oldja meg a problémáit és ennyi.
Ha valakinek alapvetően nincs igénye (akármi miatt) a szexre, annak iszonyú nehéz egyáltalán elkezdenie foglalkozni a komoly problémák megoldásával.
Lehet, hogy a ti esetetekben segítene egy nyitott házasság, ha nem sikerül megoldani.
Szerintem pszichológushoz kéne menni, akár szexual pszichológushoz. Ha valaki annyira stresszel valamin szex közben, legyen az bármi, hogy sírva fakad, akkor nem csoda, ha inkább kerüli a szituációt.
Persze, ettől még nem oldja meg, az, ha homokba dugja a fejét, de nem csak az ő hibája és nem csak az ő baja, hogy így van évek óta.
Ha tenni akartok, ebbe az irányba kéne elindulni, ha nem érdemes elengedni egymást.
Van egy önbizalomhiányos nőd, aki valamiért kerüli veled a szexet, gyanúsan, mert nem meri magát elengedi veled.
Ha félremész vagy felveted a nyitott házasságot, lehet, hogy a te szemszögedből ez logikus és jogos, viszont neki azt üzeni, hogy már egyáltalán nem érdekled, amivel teljesen összetöröd érzelmileg, aztán jogosan beadja a válást és az egész családja meg összes barátnője téged fog utálni. Ennél még az is jobb, ha te adod be a válást, ha nem akarsz pszichológust játszani. Utána meg szabad vagy.
Egy ilyen nőben érzelmileg mi játszódik le? Ott van 30 évesen és neki így jó lesz leélni egy egész életet? 30-40 évet szenvedély és testi örömök nélkül?
Én még 25-30 év múlva IS szeretnék szexelni.
28-as: Bármilyen probléma volt, semmire se tudott válaszolni. Mindenre az a válasza, hogy "nem tudom."
Így nem egyszerű...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!