Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hibás vagyok azért, amiért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hibás vagyok azért, amiért megváltozott a szexuális igényem/kultúrám?

Figyelt kérdés

Több, mint 7 éve vagyok együtt a párommal. Az elején teljesen elégedett voltam a szexszel, de az évek alatt ez megritkult, és semmit nem tesz azért, hogy legalább nőcis legyen. Az utóbbi 2 évben szerintem max 10x szexeltünk. Ami csak önmagában probléma, mert nem elég, hogy kevés, de a minősége se hat meg. Én sokkal-sokkal többet igénylek és nem elég, hogy fekszik vagy lovagol rajtam és ennyi.

Biztosan az én hibám is, hogy többre vágyom, mert évekkel ezelőtt lehet elég lett volna ennyi, de már siralmasan kevés. Már kedvem sincs hozzá, az elutasítások is teljesen elvették a kedvemet.

Mi ilyenkor a teendő? 32 évesek vagyunk és házaspárt.

Szerintem ő nem válna, én viszont nem akarok így 30 évet leélni.

2021. nov. 25. 12:05
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/78 anonim ***** válasza:
66%

#38, nem sértődök meg semmin.

Csak azért írtam, hogy megerősítsék, igazad van, az semmi ami köztetek van.

Én nem voltam ilyen helyzetben, te meg ne maradj benne!

Meg is őrülten volna.

Ne vállald ezt be még 30+ évre!

2021. nov. 25. 15:35
 52/78 anonim ***** válasza:
82%

Azzal indult a kérdés, hogy "megváltozott a szexuális igényem/kultúrám". Akkor te is átverted őt?

Az elején a rózsaszín ködben (első fél-másfél év?) az ember abba szerelmes, akit beleprojektál a másikba, miközben még nem ismeri a hibáit, és annyira, de annyira akarja azt a képet, akinek a másik szemében látja önmagát, hogy lelkesedésből nagyon meg is akar neki felelni. Ez nem átverés, mindenki így működik. Lehet, te is lelkesebb voltál...?

De ha esze van, akkor csak abban az esetben házasodik, amikor már látja a másik hibáit és azt mondja, igen, ezt is még el tudom viselni tőle, meg tudok elégedni vele, mert látom, hogy tudunk együtt működni, tudunk kommunikálni. Nem az, hogy látom, hogy mellette jó dolgom lesz, mert ő ki tudja elégíteni a szükségleteimet... Mert nem lesz mindig az. Változik az anyagi helyzet, változik az egészség, változik a külső, az ízlés és szexuális étvágy is.

És mindig csak addig működik egy házasság, amíg mindketten tudjátok a másikat jobban szeretni magatoknál. Téged pl. most érdekel, hogy mit tehetsz érte? Vagy csak az érdekel, ő mit tehetne érted és hogyan vegyed arra rá? Ha utóbbi, akkor inkább válj el.

2021. nov. 25. 16:05
 53/78 anonim ***** válasza:
100%
Rád unt
2021. nov. 25. 16:13
 54/78 A kérdező kommentje:
52: ezt értem, amit leírtál, de könyörgöm, nem 60 évesek vagyunk, hanem 30!
2021. nov. 25. 16:21
 55/78 anonim ***** válasza:
84%
És? Ha nem tudjátok megoldani a problémáitokat, akkor tök mindegy, hány évesek vagytok. Vagy kiderítitek közösen, minek a tünete a szexhiány és akkor adtok esélyt megoldani vagy megsértődtök. Az, hogy itt sopánkodsz, hogy még nem vagy 60, biztos nem vezet megoldásra.
2021. nov. 25. 16:31
 56/78 anonim ***** válasza:
81%
ugyan a kérdezőnek csak az kellene, hogy mindenki elhordja az asszonyt és felmentse magát, ha félre akarna menni. dehogy akar ő szembenézni azzal, hogy ő mit tehetne a feleségéért, vagy hogy mi az ő felelőssége abban, hogy nem szexelnek.
2021. nov. 25. 16:51
 57/78 anonim ***** válasza:
78%
Nem vagy hibás, nagyon kevès nő kìvánja a fèrjèt 7 èv után.
2021. nov. 25. 17:41
 58/78 A kérdező kommentje:
És mi az oka. Itt gyakorin minden nő 15 év után is szexel a férjével.
2021. nov. 25. 18:20
 59/78 anonim ***** válasza:
100%
Persze, ahogy itt a gyakorin minden férfi nettó másfél milla fölött keres..
2021. nov. 25. 18:23
 60/78 anonim ***** válasza:
100%

Minden kapcsolatban egyedi az ok. Sokszor érzelmi, máskor fiziológiai, de a konkrét miért, egyéni.

Derítsd ki mi a ti miértetek, vagy válj el.

2021. nov. 25. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!