Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg csak a nőnek a dolga...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg csak a nőnek a dolga egy házasságban a régi berögzült női háztartás beli feladatokat ellátni?

Figyelt kérdés

Én keresek többet,de meg is csinálom a kötelezőt, nem mindig van patyolat és rend, mert egy gyerek mellett, meló mellett néha elegem van, hogy csak rám hárul. És ha valami nem tetszik neki, akkor lecsesz. a férjem a kocsi és kert körüli teendőket is csak úgy látja el, hogy emlékeztet rá, hogy neki kellett mert az férfi meló, örüljek hogy megcsinalja.

Beléptem egy Facebook csoportba, rendrakas, takarítás a téma. Ott is úgy tűnik, hogy sokmindent csak a nők csinálnak, viszont a barátaink között jó pár család van, akik megosztjak a feladatokat, vagy legalábbis nem elcseszi a férj a feleségét ha valami kimarad, hanem megcsinalja szó nélkül.

8 órás munkánk van, irodai - szellemi, alkalmazottként (különböző helyen vagyunk)

2021. nov. 24. 01:05
1 2 3
 21/29 A kérdező kommentje:

Tudom, tök igazatok van. Válás szélén táncolunk néha, nekem ebből annyira elegem van, de lényegében csak a ház körüli teendők miatt veszekszünk. Amiatt viszont sokat mert én nem hagyom magam. De tényleg nem csinálja meg, vagy ha igen azt hetekig mondja milyen szuper férfi. Viszont ha besokkallok és gondolnám megvárom míg észreveszi magát akkor se történik érdemi meló részéről sőt trehánynak mond. Nem. Érti. Meg. Hogy nem csak a nő feladata.

Tegnap az volt a baja, hogy a teregetés leszedése után nem pakoltam el ami pénteken volt, majd 4 napig jöttünk mentünk, én 2 napot vidéken dolgoztam és tegnap este a ruhája már gyűrött volt eléggé, amin kiakadt. Most bevezetem azt, hogy ő a saját ruháját ezután maga mossa, maga teregeti, pakolja el.

Értsétek ezt úgy, hogy a mosás teregetéssel nincs bajom, amúgy ezt szeretem, de nyilván ha nincs idő rá akkor más nem csinálja meg, ott marad amíg nem lesz időm rá. De hogy ha véletlenül marhára gyűrött lesz, akkor ne legyen mersze pofázni, hogy néz ki, ha soha nem csinálja meg ő maga. (nem vásárlok, csak ingeket, hanem szépen teregetés, hajtogatok)

A takarításért lázadó, de nem keresünk annyit hogy erre lenne szívem költeni. Nehogy már egy gyerek mellett, 2 normál munkarend mellett ne tudnánk egy normális méretű házat külső segítség nélkül megcsinalni.

2021. nov. 24. 10:40
 22/29 A kérdező kommentje:
Nem vasalok
2021. nov. 24. 10:41
 23/29 anonim ***** válasza:
Nálunk boltba inkább ő jár, főzni én főzök, mosni meg a gép mos. A mi munkánk olyan, hogy én hivataliban vagyok, párom két műszakban, amikor látom, hogy fáradt, akkor nincs pofám pampogni neki, hanem inkább megcsinálom, amit kell.
2021. nov. 24. 11:08
 24/29 anonim ***** válasza:
86%

Na, itt rontja el egy csomó nő, hogy azt hiszi, hogy a két műszak fárasztóbb, mint az egy. Nálunk én vagyok több műszakos, férjem egy.

De a szabadnap az szabadnap mindenkinek. Ha a férjnek joga van munka után pihenni, szabadnapján pedig pl a hobbiját végezni, akkor a nőnek is.

2021. nov. 24. 11:19
 25/29 anonim ***** válasza:
0%
Dehát az éjjelezés csak fárasztóbb, mint az, ha csak nappal dolgozik az ember szerintem.
2021. nov. 24. 13:07
 26/29 anonim ***** válasza:
Mi megosztjuk a feladatokat, a takarítást leszámítva, amit én csinálok, bár kis panelban élünk, de tervben a ház és takarítani ott is én fogok. Viszont a férjem sokszor főz - hétvégén ha otthon van, akkor mindig, hétközben ha előttem ér haza, akkor is. Szemétlevitel, teregetés, mosógép indítás: aki előbb hozzáfér. Szóval kb feles, én picit többet, de nekem teljesen OK így, főleg mert főzni utálok:) ennél nagyobb segítség nincs, mint hogy azt sokszor átvállalja.
2021. nov. 24. 14:10
 27/29 anonim ***** válasza:
25# Miért? Nappal nem alszik?
2021. nov. 24. 17:33
 28/29 anonim ***** válasza:
De alszik, de az mégsem ugyanolyan.
2021. nov. 24. 18:46
 29/29 Sunshinedoll ***** válasza:

Ugh. Már miért lenne a nő dolga?

Dolgoztok mind a ketten, neked uyganannyi idő, mint neki. Sőt.

Kocsi és kert körül sokkal ritkábban kell csinálni dolgokat, mint a napi háztartást vezetni, mosni, takarítani, főzni, hadd ne kapjon már pirospontot egy FELNŐTT EMBER mert lenyírta a füvet nyáron kéthetente. Lol. Legközelebb paskold meg a fejét és dobj neki egy csontot, hívd "jó kisfiúnak", mint a kutyákat szokták.

2021. nov. 24. 20:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!