Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg csak a nőnek a dolga egy házasságban a régi berögzült női háztartás beli feladatokat ellátni?
Én keresek többet,de meg is csinálom a kötelezőt, nem mindig van patyolat és rend, mert egy gyerek mellett, meló mellett néha elegem van, hogy csak rám hárul. És ha valami nem tetszik neki, akkor lecsesz. a férjem a kocsi és kert körüli teendőket is csak úgy látja el, hogy emlékeztet rá, hogy neki kellett mert az férfi meló, örüljek hogy megcsinalja.
Beléptem egy Facebook csoportba, rendrakas, takarítás a téma. Ott is úgy tűnik, hogy sokmindent csak a nők csinálnak, viszont a barátaink között jó pár család van, akik megosztjak a feladatokat, vagy legalábbis nem elcseszi a férj a feleségét ha valami kimarad, hanem megcsinalja szó nélkül.
8 órás munkánk van, irodai - szellemi, alkalmazottként (különböző helyen vagyunk)
Elköltöztunk egy nagyobb házba egy kis panelből, azt mondja én akartam költözni én lássam el a házat.
Gyermekünk előtt az ő lakásán laktunk, ott a takarítást ketten végeztük, mert ott élt egyedül is, akkor maga takarított.
Régóta vagyunk házasok, de ma nagyon összevesztünk és úgy általában elegem is van már.
A gyed ideje alatt állt át, hogy én vagyok otthon, én csináljak kB mindent
Egy jó házasságban közös az öröm,a felelősség,és a feladatok is.
És nem önzőek az érdekek.
Ha jól megvannak osztva a teendők,akkor több idő és energia jut egymásra,vagy ha nem igényli annyit az ember a másik társaságát akkor saját magára.Ha ebben már valamelyik fél nem így gondolkodik akkor el kell gondolkodni hogy egy rossz házasságban élnek a felek.
Infantilis idióta pacák.
Férfi vagyok, 12 éves koromtól kapcsolódtam be a házimunkákba, hogy segítsek anyunak.
Mindet meg tudok csinálni a babafürdetéstől a vasalásig és az autó egyszerübb problémáit is.
De soha nem zsaroltam ezzel senkit.
Nem veszítesz semmit, ha visszaküldött a lakásába.
Szaros kis élősködő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!