Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy nem akarok vele lenni, ugy, hogy ne értse félre?

Figyelt kérdés

Állandoan "nyalnom" kell neki mert mindig azt hiszi hogy szakitani akarok es ő nem jo nekem.

Ez oda vezetett hogy irkálom neki hogy hiányzik, várom stb.(azaz igyekszem bíztatni)

Erre jönni akar..de átgondoltam, le akarom mondani.

Ezen biztos hogy kiakad ha nem találok ki valami teljesen elfogadhato magyarátatot erre.

2021. nov. 23. 16:44
 81/109 anonim ***** válasza:
100%
Attól függetlenül, hogy megmagyarázod magadnak, hogy miért vagy érzelmileg olyan rideg, mint egy mélyhűtött ebihal, a probléma még létezik. Ezt a másik történeted is vastagon alátámasztja, amit korábban (ha jól emlékszem, a 40. válaszban) linkelt be valaki.
2021. nov. 24. 11:37
 82/109 anonim ***** válasza:
85%
Írhat itt neked bárki bármit. Annyi eszed van mint egy sült halnak fej nélkül.
2021. nov. 24. 11:42
 83/109 anonim ***** válasza:
81%

"miert érzem azt, érdekkapcsolatban van inkább korrektség, figyelem odaadás a fèrfi részéről? Aki korrektül kompenzálja azt, ha neki adom magam?"

Ezt is te írtad, a másik kérdésedben.

2021. nov. 24. 12:27
 84/109 anonim ***** válasza:
29%
Kérdező, mi lett végül tegnapelőtt? Lemondtad?
2021. nov. 25. 21:44
 85/109 anonim ***** válasza:
100%

A 66-68. és 75. hozzászólásokból az olvasható ki, hogy nem mondta le.

Kérdező, remélem, felismered, hogy a jelenlegi felfogásod összeegyeztethetetlen a kölcsönös bizalomra és szeretetre épülő emberi kapcsolatokkal.

A terápia segíthet, feltéve, hogy te magad is belátod a problémát, és pszichológushoz fordulsz.

2021. nov. 26. 09:47
 86/109 A kérdező kommentje:

Ezt még tartom:

"Ahogy a kapcsolat elmélyül, normál esetben a felek is csak azzal párhuzamban mélyülnek el benne."

Nem mondtam le, mert aztán át is gondoltam, hogy tekintve nem naponta, ill nem rendszeresen kapom ezt, igy pár nap még elmegy, ha az ilyenre sikerül. És kötődik, szeret, ha tudunk egyutt vagyunk, ha együtt vagyunk az minőségi idő valahol, azaz "kompenzálva" van.

Majd alakul a többi, vagy a továbbiak.

És férjjelöltet mondjuk nem látok benne, az tény. Majd kiforrja magát az egész.

És be is akarnak kavarni mások, azaz jelenleg még "titokban" is tartom őt, hogy védjem a kapcsolatot(erről sem tud, mert ezen kiakadna) Ahhoz meg pont kell is, hogy pl ne nagyon lássanak vele. Nem is nagyon baj, ha még ilyen a dolog, azaz ha sokat dolgozunk.

2021. nov. 26. 10:03
 87/109 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon nem normális, ahogy a párkapcsolatról gondolkodsz. Szerintem valamilyen cluster B személyiségzavarod lehet, ezt nem bántásból írom.
2021. nov. 26. 10:15
 88/109 anonim ***** válasza:
100%
87-es vagyok, ne nekem higgy, hanem a pszichológusnak.
2021. nov. 26. 10:36
 89/109 anonim ***** válasza:
100%
Ha a barátod olvasná ezt és a 40. válaszban belinkelt sztoridat, leesne az álla (finoman szólva).
2021. nov. 26. 11:28
 90/109 A kérdező kommentje:
Nem láttok bele semmibe
2021. nov. 26. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!