Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan mondjam el neki, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el neki, hogy nem akarok vele lenni?

Figyelt kérdés

Hirtelen házasság volt, nagy volt a szerelem. 1év után házasodtunk össze.4éve tart. De korántsem olyan mint ezelőtt. Házasság előtt folyton együtt voltunk, utána egyre kevesebbet. Ráadásul esküvő után 3 hónappal külföldre ment dolgozni és 3-4 havonta jön haza max 2hétre. A nemi élet az nulla. Féléve semmi nem volt köztünk mikor hazajött sem. Eltávolodtunk. Időközben megismertem egy fiút de semmi nem történt. Tudja, hogy házas vagyok. De a férjemnek nemtudom, hogy mondjam el. Nemtudom, hogy szeretet e vagy ragaszkodás a megszokáshoz. De nem akarom megbántani sem. Nemtudom neki van e valakije. Nekem nem megy a férjemmel, de szeretném ha boldog lenne, mert jó ember. De köztünk a kommunikáció sem megy. Napi rutin beszélgetés.. szia, hogy vagy, minden oké? Oké, később beszélünk.. nekem ez nem megy. Hogyan mondjam el neki?

Köszönöm a válaszokat viszont a parasztkodást hanyagoljuk, legkevésbé van rá szükségem..

25 lány

2018. febr. 17. 21:43
 1/8 anonim ***** válasza:
66%
Az alapján, amit leírtál, én azt gondolom, hogy helyre lehet hozni a házasságodat. A kérdés az, hogy akarod-e.
2018. febr. 17. 22:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Először is ne azzal kezd, hogy van egy másik fiú. Inkább mond el neki a problémáidat, hogy mi bánt Téged. De szerintem, ha egy férfi elmegy a szerelmétől 3-4 hónapra és mikor végre hazamegy, hozzá sem ér (nincs szex), az vagy kiéli a vágyait másnál, vagy pedig ő is így érez, ahogy te, nincs kedve, nem kíván, nem szeret... Ez kicsit durva, de én így gondolom.

Mellesleg nagyon fiatal vagy, ne ragadj le egy olyan házasságban, amiben nem vagy boldog.

2018. febr. 17. 22:22
 3/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat

Voltak olyan lépései felém akkor amikor egyszer leakartam vele ülni s elmondani neki, hogy nekem ez így nem megy próbáljuk meg megoldani ami miatt nemtudom mit akar... vagyis tudom, de talán ő sem akarja kimondani. Legbelül tudom, hogy sosem lesz olyan mint régen. Amennyiszer erre gondolok, hogy beszéljünk erről rám tör a sírás, mert tudom nem tudjuk helyrehozni. Ő sem akarja. Eleinte mikor elment dolgozni, mindig azt mondta ha kérdeztem én mikor mehetek, hogy nem egyszerű. Anyagilag nem lett volna gond. Jol keresünk a mai napig. Talán szabadság kellett neki, ès jobban tetszik neki így. Én vártam..de a testiség, a kommunikáció elmaradt.. számára természetes lett minden. Nem járunk sehova együtt. Még boltba se már.. utóbbi időben csak azért próbáltam hívni magammal, hogy addigis vele legyek. Régebben sétáltunk sokat este, már azt sem. Ha hazajön fekszik és haverjaival vagy családjával beszélget vagy alszik. Ha én ébren vagyok ő alszik. Ha én alszok ő ébren van. Ha próbálok beszélgetni akármiről, rám sem néz csak a telefont nyomja. Ha megkérdezem miért nem töltünk több időt együtt mindig azt mondja itt vagyok.. szüleimhez esküvő óta el sem akar jönni egy napra sem meglátogatni de tőlem minden nap elvárja. Elfáradtam ebbe az egészbe. Ezért érzem, hogy nem megy. Virágot is kétszer azért kaptam mióta együtt vagyunk mert viccelődtem vele hogy én olyat sose kapok. Egy karácsont töltöttünk együtt. Azóta folyton lekési a " repülőt". Se szilveszter, szülinap... semmi...

2018. febr. 17. 22:54
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Feleslegesen húzod az idődet ezzel a házassággal. Ez egyikőtöknek sem jó már.
2018. febr. 17. 23:31
 5/8 anonim ***** válasza:
De ha ennyire tojik rád, akkor miért zavar, ha megbántod? Megmondod, hogy válni akarsz és kész. Azt sem akarja, hogy összeköltözzetek. Az eredeti kérdésben azt írtad, hogy jó ember a férjed. Azt szeretnéd, hogy boldog legyen, stb. Ezért gondoltam, hogy érdemes lenne megmenteni ezt a házasságot. Aztán a 3-as válaszban fejtegeted, hogy bánik veled. Most komolyan, szerinted ilyen egy jó ember? Ha ennyire tojik rád, miért fontos neked, hogy ne bántsd meg? Nem kell ezt túlkomplikálni. Elmész a bíróságra és beadod a váláshoz szükséges papírokat.
2018. febr. 18. 08:08
 6/8 A kérdező kommentje:
Ezektol fuggetlenul jo embernek tartom. Csak nem en vagyok a nagy szerelem es megbantani sem akarom. Csak elvalni rendesen veszekedes nelkul.. ha van ilyen
2018. febr. 18. 14:44
 7/8 anonim ***** válasza:
Úgy tudom, hogy vannak úgynevezett válási mediátorok. Nekik az a feladatuk, hogy megkönnyítsék és békésebbé tegyék Segítenek levezetni a beszélgetést, hogy peren kívül meg tudjatok egyezni mindenben. (Szerencsére én csak olvastam, hogy van ilyen, nem volt rá szükségem.)
2018. febr. 18. 15:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, râkeresek
2018. febr. 18. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!