Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarok már gyereket. Hogy mondjam el neki?
3eve vagyunk együtt, a kapcsolatunk elején teherbe estem, de elvettettuk. 17 éves voltam.
Tavaly októberben megcsalt egy nővel akinek volt egy kislanya( tudom, hogy nem szabadott volna mehbocsatanom, de így történt. Nem erre irányul a kérdésem. )
Azóta nem akarok gyereket , minden almom egy kislány volt. Ő mindenféleképpen akar gyereket , de én már nem. Momdtam is neki egy veszekedesnel, de szerintem nem vette komolyan.
Mondja hogy hagyjam abba a gyógyszert.
Néha beszél róla de nem sokat. Hagyjam rá?
Hátha alakul bennem a dolog vagy mondjam meg?
Most fogunk osszeköltözni és ő már lassan akarna.
Én nagyon szeretem őt, de látok egy gyereket és rosszul vagyok, foleg ha egy lányt.
Mondd meg neki, és a legjobb lenne szakítani is.
Gondolom te az abortuszt is másképp élted meg, mint ő, és aztán a megcsalást se tudtad kiheverni.
Ha nem ugyanazt akarjátok, akkor meg felesleges összeköltözni, még előtte önts tiszta vizet a pohárba.
De szerintem ez már kifutott történet, annak mindig oka van, ha egy nő ennyire nem akar a párjától gyereket (bár eredetileg a gyerekvállalás gondolta nem állt távolt tőle).
Még nagyon fiatal vagy, de akkor is felesleges több időt beleölni ebbe a kapcsolatba, csak időpazarlás.
Keressetek mindketten olyan párt, akivel ugyanazt szeretnétek.
A gyerekvállalás pont az a kérdés, ahol ugyanazt kell akarni, mert kompromisszum nincs, hogy kicsit lesz is gyerek, meg kicsit nem is.
Erre mindenképp rá fog menni a kapcsolatotok.
Szerintem itt az a probléma, hogy megingott benne a bizalmad és már nem _úgy általában_ nem akarsz gyereket, hanem kifejezetten tőle nem akarsz. Szerintem érthető módon, ugyebár. A gyerekvállaláshoz nagyon szilárdnak kell lennie a bizalomnak, megingathatatlannak, nem elég csak a szerelem. Ha most szülnél neki gyereket, hiába, hogy ő akarja perpill jobban, gyakorlatilag borítékolható, hogy pár éven belül (de még mielőtt a kicsi iskolába menne) egyedülálló anyukaként tengetnéd a mindennapjaid. 20 évesen biztos ezt akarod?
Érdemes lenne ezen a bizalmi kérdésen dolgozni, ha semmiképpen sem akarsz szakítani (bár még most lenne a legkönnyebb). A megcsalás egyértelműen feldolgozatlan kérdés nálad, ezzel foglalkozni kell, nem szabad a szőnyeg alá söpörni. Miért csalt meg? Mit tehetett volna ellene? És te? Mit csináltok azóta másként? Azok a problémák, amik akkor oda vezettek, megoldódtak, vagy csak nem foglalkoztok vele? Satöbbi-satöbi kérdés, amire választ kell találnotok- ha együtt nem megy, akkor lehet szakember segítségét kérni, persze, de szerintem semmi értelme nem lenne. Ti is fiatalok vagytok, a kapcsolat is gyerekcipőben (egyáltalán számomra az felfoghatatlan, hogy egy két éves kapcsolatban BÁRMI odáig fajulhat, hogy valaki félrelép- hát basszus az még a rózsaszín ködös időszak, ne hülyéskedjünk!!), ha ez nem megy, akkor kár lenne erőltetni. Egy tini kapcsolatba benne ragadni, csak mert féltek attól, mi lesz _utána_, rettenetesen nagy hiba lenne.
Oh, a kérdésre a válasz pedig: mindenképpen beszéljetek róla. Ez nem olyan dolog, ami munka nélkül csak úgy magától "majd az idő megoldja" alapon változni fog benned.
5. voltam.
Na, ezzel nincs semmi baj. Bár ha megcsalt őt lehet ki kellene radírozni az életedből.
De ne aggódj nagyon-nagyon sok férfi van aki szintén nem akar gyereket. Csak soszor ugye muszáj... :S
Most 20 éves vagy. Nagyon fiatal, ahhoz hogy tudd, soha az életben nem akarsz gyereket.
Kényelmesn van rá egy évtizeded. A párod mennyi idős?
Az,hogy 17 évesen elvetetted racionális döntés volt gondolom. Be kellett fejezned az iskolát, tovább kellett tanulnod, és nem volt olyan segítséged, akire rá tudtad volna bízni a gyereknevelést.
Ami a mostani gyereknek akarásban ok lehet, egyrészt az, hogy most is tanulhatsz, a másik, hogy a megcsalást nem tudtad feldolgozni, megbocsátani. Ha így marad, akkor összeköltöznötök se érdemes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!