Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha barátnőm kapcsolatunk első...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Haemorgen kérdése:

Ha barátnőm kapcsolatunk első napján megkérdezte, hogy akarok-e gyereket, de négy hónap alatt a házasságról nem érdeklődött, riasztó jel-e?

Figyelt kérdés

Ergo gyereket akar és nem családot (anya+gyerek, apa eldobható tartozék)

21/F

2015. jan. 18. 11:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Te miről beszélsz?

Én kb. minden lánnyal szoktam arról beszélni már az első egy-két randinkon, hogy akar-e gyereket vagy hogy mennyit.

2015. jan. 18. 11:33
 2/6 anonim ***** válasza:
33%
Házasság nélkül is lehet gyerek. Akkor lenne ez gáz,hogyha erőltetné az esküvőt mert pl. egy válással úgy,hogy gyerek van többet tud kihúzni belőled,ha lelép.Viszont így,ha gyereket csinálsz és esetleg szétmentek akkor csak a gyerektartást kell fizetned. Nem tudom,hogy vagy vele,de Én ennyi idő után nem kérném azt a barátomtól,hogy legyen gyerekünk ...
2015. jan. 18. 11:35
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, hogy ez ezt jelentené. Túlkombinálod.
2015. jan. 18. 11:36
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is megkérdeztem már egy-két barátomat szeretne-e gyerkőcöt, ha igen fiút vagy lányt, de csak kíváncsiságból nem kell ezt továbbgondolni te.
2015. jan. 18. 11:38
 5/6 anonim ***** válasza:
88%
Minek hamar címkézni a dolgokat? Honnan tudod, hogy ne akarna egyszer férjhez menni? Ne legyél már retardált.
2015. jan. 18. 11:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Hozd fel te a témát, és kérdezd meg róla.
2015. jan. 18. 11:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!