Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasim azt kérdezte h vannak e hodoloim mondtam h nincs . De közben van csak nem akarok konfliktust . Mondjam meg az igazat?
Annyira bírom amikor ilyen lazán kiírják ide hogy "Mondjam meg az igazat?"
Nem b+, hazudj.
Magyar mentalitás.. én annyira szeretlek!
Már nemcsak, amiatt fog kidobni téged, mert van hódolód, hanem azért is, mert hazudtál neki!
Gratulálod, szépen halmozod a szakítási okokat!
De nem értelek, ha sz..r a kapcsolatod, akkor miért nem hagyod ott a pasidat és kezdenél egy nyugodt új életet a másikkal?
Akár akarsz konfliktust, akár nem, ebből már úgy is lesz, mert a szemébe hazudtál!
Egy hazugságra épülő kapcsolat meg már úgysem kapcsolat!
Az normális ha valaki udvaról neki. Baj akkor van ha fogadja is.
Egy jó kapcsolatban alapvető az őszinteség. Ha hazudozol akkor olyan életben leszel amihez nincs kedved. Hiszen hazudnod kell, hogy fenntarts egy látszatot.
" ilyen kis semmiség miatt nem akarom elrontani a dolgot ."
Nagyon, de nagyon sokan ugyanígy gondolkodnak, ahogy te, és a végén már azt se veszik észre, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épül, mivel minden egyes dologra azt mondják, hogy kis semmiség, elfelejtendő dolog, és hogy " ilyen kis semmiség miatt nem akarom elrontani a dolgot ."
És a végén már a megcsalást is kis semmiségnek fogják venni. Meg azt, hogy egy buliban nem a párját, hanem egy másik illetőt csókolta meg. ("Ő akarta, nem én"..stb. és ehhez hasonló szövegekkel együtt.)
Az ilyen személyek szokták mondani, hogy amiről nem tud a másik, az nem is fáj.
Egy kapcsolat őszinteségen alapul. De a dolgod, a te döntésed, a te életed, azt csinálsz, amit akarsz.
De, ha egyszer egy ilyen miatt p..f..ra esel, akkor ne csodálkozzál rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!