Hosszú ideje tartó se veled- se nélküled párkapcsolatban élek. Nem vagyunk házasok. Elvárás a párom részéről, hogy akár művi úton is, de essek már teherbe. Viszont én nem akarok orvosi segítséggel foganni. Hogyan oldjam meg a konfliktust?
Több éve próbálkozunk kisebb- nagyobb megszakításokkal, mert ugye gyakran szakítunk.
Szerintem a zaklatott lelkiállapotom miatt elvetélnék úgyis.
ELvárás????? A te részedről mi az elvárás felé? Mondjuk a normális viselkedés???
Te tényleg ilyen apát akarsz a gyerekednek?
Itt nem a teherbeesés módja a kérdés, hanem az, hogy miért vagytok beleragadva egy teljesen életképtelen kapcsolatban??
Szerintem aki gyereket szeretne és ráadásul hosszabb ideje hiaba, annak mindegy végül milyen úton érkezik!!!
Egy kapcsolatban legyünk tiszta lappal egymással szemben. Ha ez sem megy halott ugy!
nem érdemli ezt a körülményt egy gyermek sem!!
Kedves kérdező! Komolyan keress segítséget, de ne a teherbe esésre hanem amiatt amilyen helyzetben vagy a pároddal kapcsolatban. Nem ártana egy szakember aki beszélgetne veled egy kicsit. Ameddig magadat nem pakolod helyre, addig mit akarsz egy pici babával kezdeni?
Az első pár hónap részben a kialvatlanságról, folyamatos ébrenlétről, alváshiányról, szoptatásról szól. Ha ez a pasi már most örökösen ott hagy, akkor biztos lehetsz benne, hogy a gyerek születése utáni 3 hónapon belül végleg ott fog hagyni.
Azt írtad nem akarsz tőle gyereket. Akkor mit akarsz tőle? Gondolkodj el ezen és kérd szakember segítségét.
Akár levélben is, a divany.hu - n vannak olyan szakemberek akik tudnak neked segíteni.
Javaslom őt, érdemes megkeresni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!