Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy nem akarok vele lenni, ugy, hogy ne értse félre?

Figyelt kérdés

Állandoan "nyalnom" kell neki mert mindig azt hiszi hogy szakitani akarok es ő nem jo nekem.

Ez oda vezetett hogy irkálom neki hogy hiányzik, várom stb.(azaz igyekszem bíztatni)

Erre jönni akar..de átgondoltam, le akarom mondani.

Ezen biztos hogy kiakad ha nem találok ki valami teljesen elfogadhato magyarátatot erre.

2021. nov. 23. 16:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem neked támogatásra lenne szükséged, hogy fel merd vállalni a konfliktust, akár a szakítást is megkockáztatva.
2021. nov. 23. 17:55
 22/109 A kérdező kommentje:
Aztán ha elhagynám még tényleg alá is írnám azt, hogy neki volt igaza
2021. nov. 23. 17:56
 23/109 A kérdező kommentje:
Kockáztassam meg?
2021. nov. 23. 17:56
 24/109 A kérdező kommentje:
Azzal teljesen hiteltelenné válnék mondjuk.
2021. nov. 23. 17:57
 25/109 anonim ***** válasza:
94%
Ne haragudj, de a "még én vegyek ki szabit egy férfi miatt?" félmondatodból úgy tűnik, mintha te sem hinnél ebben a kapcsolatban. Mi tart össze titeket?
2021. nov. 23. 18:00
 26/109 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan válhatnál hiteltelenné azzal, hogy kifejezed és felvállalod, hogy te mit szeretnél?
2021. nov. 23. 18:02
 27/109 anonim ***** válasza:
100%
Ellenkezőleg, pont ezáltal lennél hiteles.
2021. nov. 23. 18:03
 28/109 anonim ***** válasza:
94%

El kéne neki mondani ezt így, ahogy itt leírtad. Nem igaz hogy ha felvázolod az aggodalmad, abból mindig csak azt tudja kikanyarítani hogy szakítás?

Megmondod hogy neked igenis rosszul esik az, hogy olyan mintha csak szexre használna. Az hogy ebből nem elgondolkodik rajta, hanem egyből kombinál, az már nem a te hibád. Értelmes ember felfogja, kompromisszum képes a társával.

2021. nov. 23. 18:12
 29/109 A kérdező kommentje:

Úgy értem hogy még én bíztatom őt, hogy de ez menni fog, stabilan állok mellette, nem csalom meg, birom ha döcögősen is megy, nem hagyom el, szívesen várom, hiányzik, tényleg, higyjen nekem, aztán erre meg szakítok?

önmagamat cáfolnám meg.

Így értem hogy helyből hitrltelenné válnék. Hogy amiket mantráztam az nagy kam

2021. nov. 23. 18:13
 30/109 A kérdező kommentje:

29# ilyenekre azt mondja ha így érzem, akkor ő mit keres itt, minek vagyok vele, azonnal megy.

Magyarán valahol igaza van abban ahol a nő azt hinné hogy csak kihasználják, annak nem beszélgetnie kellene erről hanem helyből dobni a másikat.

De nálunk nem is ez van hogy azt hinném. Hanem hogy olyan a kapcsolat lassan, mint valami szexkapcsolat, annak ellenére hogy nem az.

És szabályosan megérti ha lelépek.ezen pattog így is, hogy úgysem tartok ki.

2021. nov. 23. 18:16
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!