Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy nem akarok vele lenni, ugy, hogy ne értse félre?

Figyelt kérdés

Állandoan "nyalnom" kell neki mert mindig azt hiszi hogy szakitani akarok es ő nem jo nekem.

Ez oda vezetett hogy irkálom neki hogy hiányzik, várom stb.(azaz igyekszem bíztatni)

Erre jönni akar..de átgondoltam, le akarom mondani.

Ezen biztos hogy kiakad ha nem találok ki valami teljesen elfogadhato magyarátatot erre.

2021. nov. 23. 16:44
 61/109 anonim ***** válasza:
97%
Amennyire buta vagy, évekig tudjátok ezt húzni. Amíg talál a pasi egy olyan nőt, akinek több a szabadideje.
2021. nov. 23. 20:09
 62/109 A kérdező kommentje:

:D

Nem egészen de tényleg valami ilyesmi a helyzet. Dehát érthető gondolom.

Csak este/éjszaka tudok vele lenni ezért csak este/ejszaka van velem, ezért nekem olyan, mintha csak "üríteni" jönne, de nem, mert ő hívna vinne magával, máskor is, de en nem tudok menni mert dolgozom, de amikor nem, akkor meg ő dolgozik, es inkább vagy ő nem alszik vagy en, mert akkor együtt tudunk lenni, amit ő bír én meg nem, és ezért IS inkább folyton elutasítom a szexet is,meg mindent, amiből neki az jön le, hogy nem akarom őt magát.

2021. nov. 23. 20:11
 63/109 A kérdező kommentje:

60#-nak ment előző kommentem

61# de engem talált.

Az exével erre már ráment majdnem 10 éves kapcsolata. Ezért se bízik bennem.

Meg egy rakat minden más miatt is. Pl azert sem mert szerintem ki kell nyögnöm, hogy ma se jöjjön már. De húzom halogatom hogy en ezt megint magamra vállaljam miutan azt írtam hogy hiányzik meg etc.

Ellentmondok magamnak.

2021. nov. 23. 20:14
 64/109 anonim ***** válasza:
32%
Dönthetsz úgy is, hogy meglepetést szerzel neki, és ezúttal a szexből próbálod meg kihozni a maximumot.
2021. nov. 23. 20:20
 65/109 anonim ***** válasza:
97%
Szerintem kérdező te értelmi fogyatékos vagy. Nem unod még a süket sablon szövegeket? Ugyan azt tolod 🤣
2021. nov. 23. 20:20
 66/109 A kérdező kommentje:

Én reagálok es nem ugyanzt tolom.egyik válaszolo jol összefoglalta dióhéjban a helyzetet, aztán én is. Leegyszerűsítve az egészet.

Ha ebből neked csupán annyi jön le hogy szövegismétlés van, az szanalmas szövegértelmezési képességet sejtet.

64# jelenleg épp úgy keszulok dönteni higy felhívom és kerek perec lemondom.

2021. nov. 23. 20:27
 67/109 A kérdező kommentje:

Es nem merem.

Sem magyarázatom nincs rá, meg semmi.

2021. nov. 23. 20:28
 68/109 A kérdező kommentje:

Adok arra a nyamvadt 1% esélyre hátha nem tud jönni.

Párszor már bejött

Mert ugye itt sincs jobb ötlet.

Fene se akar vele éjszaka nagybeszélgetni, pláne ha annak az a vége, hogy "úgyis elfogsz hagyni." Értelme sincs beszelgetni.

Inkább csak nyitva tartom a szemem mi lesz ebből. Úgy magától. Vagy Tőle.

2021. nov. 23. 20:31
 69/109 A kérdező kommentje:
"Megfigyelő pozícióban" voltam mondjuk eddig is.
2021. nov. 23. 20:34
 70/109 anonim ***** válasza:
97%
Jól gondolom, hogy neked még soha nem volt normális, működő párkapcsolatod?
2021. nov. 23. 20:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!