Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy nem akarok vele lenni, ugy, hogy ne értse félre?

Figyelt kérdés

Állandoan "nyalnom" kell neki mert mindig azt hiszi hogy szakitani akarok es ő nem jo nekem.

Ez oda vezetett hogy irkálom neki hogy hiányzik, várom stb.(azaz igyekszem bíztatni)

Erre jönni akar..de átgondoltam, le akarom mondani.

Ezen biztos hogy kiakad ha nem találok ki valami teljesen elfogadhato magyarátatot erre.

2021. nov. 23. 16:44
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 A kérdező kommentje:
*mát
2021. nov. 23. 17:11
 12/109 anonim ***** válasza:
95%
Nem kell összeszorított szájjad lefeküdnöd vele. Ne tegyél semmi olyat, amit nem szeretnél.
2021. nov. 23. 17:15
 13/109 anonim ***** válasza:
95%
Vállald az érzéseidet, ne hódolj be, jogod van nemet mondani.
2021. nov. 23. 17:16
 14/109 A kérdező kommentje:

De akkor azt hiszi, el akarom hagyni/csalom, ha nem akarok vele lefeküdni.

De tényleg úgy nez ki lassan vele, hogy szabályosan menekülök a szextől vele.

Ezt nem tudom meddig tudom így húzni.

De nekem meg úgy néznek ki az ilyen alkalmak, mintha csak üríteni jönne. Pedig nem, de akkor is. Ez nekem csak összeszorított fogakkal megy.

Es mivel le se tudom mondani, megint kínlódhatok.

2021. nov. 23. 17:19
 15/109 A kérdező kommentje:

Habár van 1% esély arra hogy közbejön neki valami.

Megesett hogy voltak mar ekkora szerencséim ilyen dolgokban.

2021. nov. 23. 17:25
 16/109 anonim ***** válasza:
87%

Teljesen megértelek.

Ha nem állsz ki magadért, hanem összeszorítod a fogad, akkor elkerülhetetlenül sérülni fogsz.

Semmit sem írtál arról, hogy mi van a mérleg másik serpenyőjében, vagyis hogy a számodra kellemetlen együttlétek dacára miért vagy mégis együtt ezzel az emberrel. Ennek ellenére erősen úgy tűnik, hogy ez számodra nem egy boldogító kapcsolat. Milyen baj lehet az érzéseid felvállalásából? Mit veszítenél egy esetleges szakítással?

2021. nov. 23. 17:33
 17/109 A kérdező kommentje:

Pont ezt szeretném tudni is.

Hogy mennyit nyújt ő nekem a kapcsolatba egyáltalán.

Pontosan ezt szeretném látni inkább, es talán pont ezért nem bírom az ilyen estéket.

Eleinte minden jól alakult, semmi gondom nem volt, de mintha csak romlana az egész. (De ismétlem, nem ő tehet erről, a beosztások ilyenek, de az valahogy hidegen hagy hogy ártatlan e vagy nem, a tények azok tények maradnak még ettől.)

Ez meg van beszélve hogy ahogy időnk engedi, megy együtt minden más is.

Csak azon kívül hogy idő alig van, még ő is rátesz egy jo nagy lapáttal arra, hogy bizonytalan bennünk, mert szerinte én ezt nem fogom bírni.

2021. nov. 23. 17:41
 18/109 A kérdező kommentje:

És ezekből jön az is, hogy szerinte meg fogom csalni.

És ezekből meg az, hogy én bíztatom, hívom, biztosítom arrol hogy én stabil vagyok, de nem akarom így(hogy este jön) és a végen meg összeszorított fogakkal vagyok vele, mert le sem mondhatom mert akkor magamnak mondok azzal ellent hogy hiányzik.

2021. nov. 23. 17:45
 19/109 anonim ***** válasza:
96%

Dehogynem tehet róla. A soraidból úgy tűnik, hogy ez az ember játszmázik veled: "ha igazán szeretsz, akkor elfogadod, hogy csak szexre van idő - ha nem szexelsz velem, akkor biztos megcsalsz/nem kívánsz". Az is az ő felelőssége, ha minőségi párkapcsolat helyett szexkapcsolatra redukálja a közös életeteket.

Kívülről nézve ez veszett ügy.

2021. nov. 23. 17:49
 20/109 A kérdező kommentje:

Nem játszmázik.

Rengetegszer ráérne és velem lenne amikor viszont én dolgozom. Most persze megoldhato lenne, ha szabikat vennék ki, de erre sem visz rá a lélek, hogy még én vegyek ki szabit egy férfi miatt?

Ő nem redukálja le szexre.

Hanem kimondottan közli azt hogy szerinte én ezt nem fogom bírni.

Állandoan az van benne hogy meg fogom csalni.

Nem is hisz bennünk vagy a kapcsolatban.

Állando jelleggel bizonytalan.

Én meg állandóan erősítgetem.

2021. nov. 23. 17:54
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!