Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy nem akarok vele lenni, ugy, hogy ne értse félre?

Figyelt kérdés

Állandoan "nyalnom" kell neki mert mindig azt hiszi hogy szakitani akarok es ő nem jo nekem.

Ez oda vezetett hogy irkálom neki hogy hiányzik, várom stb.(azaz igyekszem bíztatni)

Erre jönni akar..de átgondoltam, le akarom mondani.

Ezen biztos hogy kiakad ha nem találok ki valami teljesen elfogadhato magyarátatot erre.

2021. nov. 23. 16:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 1/109 anonim ***** válasza:
93%
Nem teljesen értem.. ezek szerint mégis csak szakítani akarsz vele?
2021. nov. 23. 16:48
 2/109 anonim ***** válasza:
91%

Nekem is az jutott eszembe, hogy talán nem véletlenül hiszi, hogy szakítani akarsz.

Ha szereted, akkor ne mondd le a találkozót. Ha viszont tehernek érzed, akkor szakíts vele.

2021. nov. 23. 16:53
 3/109 anonim ***** válasza:
89%
Pisti, nem akarok veled lenni. Az én hibám, nem vagyok elég jó hozzád. Jobbat érdemelsz.
2021. nov. 23. 16:53
 4/109 A kérdező kommentje:

Nem.

Hanem nem akarok vele lenni ugy ahogy ő. Hanem máshogy.

Nah röviden nem akarok szexet. Ő meg igen. Es nem akarok a szex köré lekorlátozódni. Nyilván más lenne ha egésznap együtt lógtunk volna es este szex, de az hogy este jön és szex en azt nem akarom.

De ezt nem mondhatom el mert első hogy biztos csalom akkor vagy nem jó vele a szex vagy el akarom hagyni, meg a stb lenne.

Mivel a fentiben nem ő a hibás. Azaz egyutt lennénk nappal is ha tudnánk. Nem rajtunk múlik (beosztáson meg ilyesmiken)

2021. nov. 23. 16:54
 5/109 A kérdező kommentje:

Plusz egész nap nem is ír csak en.

Valahol van olyan mondás, hogy " a szex nem az ágyban kezdődik"

Ez rám fokozottan is igaz.

2021. nov. 23. 16:57
 6/109 anonim ***** válasza:
94%
Ne keress kamu indokot, mondd el neki, hogy most nincs hangulatod a szexhez. Ha ebből konfkiktus lesz, akkor ez egy nem működőképes kapcsolat.
2021. nov. 23. 16:58
 7/109 A kérdező kommentje:

Ebbol ezermillio biztos hogy azt veszi ki hogy nekem ő nem jó!

Es akkor hagyjuk.

Mert akkor úgyis csalnám etc.

2021. nov. 23. 17:02
 8/109 A kérdező kommentje:
Már önmagában a lemondás is el fogja gondolkidtatni rendesen.
2021. nov. 23. 17:03
 9/109 anonim ***** válasza:
97%
Akkor, mint írtam, ez egy bukásra ítélt kapcsolat. Nem te tehetsz róla, hanem a sebzett lelkű, féltékenykedő partnered.
2021. nov. 23. 17:04
 10/109 A kérdező kommentje:
Akkor ebbol ahogy kiveszem inkább bírjam ki a mat összeszorított fogakkal. Abbol nem lesz baj.
2021. nov. 23. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!