Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg neki hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg neki hogy nem akarok vele lenni, ugy, hogy ne értse félre?

Figyelt kérdés

Állandoan "nyalnom" kell neki mert mindig azt hiszi hogy szakitani akarok es ő nem jo nekem.

Ez oda vezetett hogy irkálom neki hogy hiányzik, várom stb.(azaz igyekszem bíztatni)

Erre jönni akar..de átgondoltam, le akarom mondani.

Ezen biztos hogy kiakad ha nem találok ki valami teljesen elfogadhato magyarátatot erre.

2021. nov. 23. 16:44
 71/109 anonim ***** válasza:
87%
Megvan a megoldás: NEM KELL ÖSSZEJÖNNI SENKIVEL, aztán nem lesz ilyen “mintha csak üríteni jönne” érzésed.
2021. nov. 23. 20:52
 72/109 anonim ***** válasza:
89%

Az eddigiek alapján úgy tűnik, alkalmatlan vagy rá.

(Vicces amúgy, hogy a másik, belinkelt kérdésednél valaki megírta, hogy te vagy az 54%-os lepontozó - és tényleg!)

2021. nov. 23. 20:52
 73/109 anonim ***** válasza:
85%

Komolyan, az ilyen nőt valószínűleg én is csak megdugnám, aztán jó napot.

Nem hiszem, hogy képes vagy odaadóan szeretni egy másik embert, a párkapcsolat a te szemedben barterüzlet.

2021. nov. 23. 20:56
 74/109 anonim ***** válasza:
76%

Csak ürítésre kellesz.

Jobb vagy, mint a guminő, fel se kell fújni ( gondolom előjáték sincs), meg utána kimosni se.

Ha ez neked jó...

2021. nov. 24. 07:14
 75/109 A kérdező kommentje:

Na ezèrt becsülöm őt meg.

Elmondta hogy szeret és megpróbálunk kerékvágásba kerülni, és komoly tervei vannak velem, szeretné ha kitartanék mellette, megoldjuk azt, hogy összeköltözzünk és akkor könnyebb lesz.

2021. nov. 24. 07:47
 76/109 anonim ***** válasza:
81%
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
2021. nov. 24. 08:05
 77/109 anonim ***** válasza:
92%
Összeköltöztök, ugyanúgy este fogtok találkozni, mivel te ugye napközben dolgozol, csak már kibújni se fogsz tudni az elől, hogy találkozz vele. Fantasztikus úgy összeköltözni valakivel, hogy nem passzoltok egymáshoz.
2021. nov. 24. 08:55
 78/109 anonim ***** válasza:
87%

Tegnap, amikor sorban írtam ide az eleinte téged pártoló, biztató válaszokat, eleinte azt hittem, elsősorban a férfi hozzáállásával van gond. Tartom, hogy problémás, ahogy viselkedik, de nálad, Kérdező, szerintem még nagyobb a baj. A legmelegebb szó, amit képes voltál használni a barátoddal kapcsolatban az volt, hogy becsülöd őt. Eközben számos olyan megjegyzést tettél, ami arra utal, hogy nem kívánod, sőt valójában nem is szereted őt, és leginkább az érdekel téged, hogy mit kaphatsz tőle a "nyalásért" és az összeszorított foggal való szexelésért cserébe.

Úgy tűnik, nem tudsz érzelmileg bevonódni egy párkapcsolatba, ami komoly probléma, akár személyiségzavar is lehet mögötte. Érdemes lenne felkeresned egy pszichológust.

2021. nov. 24. 09:31
 79/109 A kérdező kommentje:

Egyszer azt írják itt hogy szexkapcsolat, máskor meg azt hogy bartel.

Ez egyre "jobb":D

Senki nem tudna érzelmileg bevonódni teljesen jelenleg egy ilyen kapcsolatba.

Ahogy a kapcsolat elmélyül, normál esetben a felek is csak azzal párhuzamban mélyülnek el.

2021. nov. 24. 11:24
 80/109 A kérdező kommentje:
*barter :)
2021. nov. 24. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!